ЗАБАВНО

Опитни шофьори твърдят, че тестът познава на 100%: Виж как държиш волана и ще ти кажем какъв си! СНИМКИ

Опитни шофьори твърдят, че тестът познава на 100%: Виж как държиш волана и ще ти кажем какъв си! СНИМКИ

 

 

fb_64589bfb3be0861776a009c9c2b9b50e

 

 

Какъв човек се крие зад волана на колата срещу вас? Отговорът на този въпрос е почти невъзможен.

Но има един лесен начин да охарактеризирате човека в зависимост от това, как държи волана. Следния тест разкрива характера на шофьора по начина, по който държи кормилото.

 

 

Естествено, не разчитайте на 100% точност, но все пак характеристиката е доста правилна – ще се убедите сами. Погледнете на картинката по-горе и изберете един от начините, който най-много се доближава до този, по който Вие или приятелят ви държите волана. Ето как да го тълкувате:

 

 

1. Мързелив човек

Предпочита животът му да е прост и да няма проблеми. Може да бъде описан и като минималистичен. Той предпочита качеството над количеството. Има малко приятели, но не се съмнява, че са истински. Такъв подход към живота означава, че представителят на тази категория умее да живее забавно.

 

спокоен човек

2. Ценител на забавлението

За него чашата е наполовина пълна (и в никакъв случай не е полупразна). Той действа като генератор на оригинални идеи и благодарение на собственото си чувство за хумор е в състояние да намери изход от най-трудните ситуации. Поради своя чар, този тип човек няма да се изгуби в каквато и да е компания.

 

как държиш волана

3. Хладнокръвен човек

Той има много стабилна нервна система, така че не може лесно да го изкарате от кожата му. Той не се концентрира върху ненужните емоции, а целенасочено се стреми към това, което иска да постигне. Следователно животът на такъв човек не е твърде богат на събития. Той има собствено мнение по различни причини, но не се стреми да влезе в дискусии, а ако възникне конфликт между двама важни за него души, представителят на този тип шофиране се стреми да реши проблема.

 

 

уравновесен шофьор

4. Перфекционист

Той се стреми да направи всичко перфектно. Опитва се да не прави грешки. Постоянно обръща внимание на малките детайли и вярва, че ако се заеме с някаква работа, трябва да я свърши качествено. Този подход му позволява да успява във всяко начинание, което предизвиква завист у другите.

 

 

перфекционист

5. Тревожен тип.

Той изпада в уплах, ако се случват неща, които не са част от плановете му. Не е твърде сигурен в себе си, но в същото време е приятелски настроен и отговаря на проблемите на други хора. Тревожният тип предпочита да избягва рисковете. Въпреки това, ако той се чувства сигурен, той може да бъде забавен.

 

 

тревожен шофьор

6. Любител на приключения

Съществува в атмосфера на постоянни приключения. Тежкият живот не му подхожда и той със сигурност е склонен да рискува. Животът на представителя на тази категория е в разгара си.

 

приключенски тип

7. Шеф

Той е призван да насочва други хора. За него е лесно да ги пленява, той е отличен организатор и е в състояние да ораторства добре. Въпреки това, поради склонността му да прави компромиси, той не се разбира добре с другите.

 

роден лидер

8. Човек-опора

На представителя на тази категория може да се разчита. Той защитава близките си хора от всички проблеми. Той е в състояние да осигури подкрепа в беда и положително отношение към постиженията на другите. Той постоянно мисли интелигентно и е в състояние да даде ефективни съвети. Не е склонен да стане лидер, но защитава собствените си интереси.

 

 

човек-опора

9. Видна фигура

Такъв човек със сигурност е уверен в себе си и остава хладнокръвен. Взима всичко от живота, а мненията на другите не го интересуват. За него животът е непрекъснат празник. Той не позволява на хората да се приближават твърде много до него, но си спечелва много добри познати, с които е свикнал да се забавлява добре.

 

 

какъв тип шофьор си

10. Целенасочен тип

Този човек има много силна воля. Той знае точно какво му трябва в живота и се стреми да постигне това, като елиминира всички бариери по пътя си. Силата на желанието му може да предизвика завист. За него е лесно да придобие познания и бързо да се раздели с хора, които изглеждат безинтересни.

 

 

безкомпромисен тип

 

zajenata.bg

 

loading...
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

phpmkhw3u_559x_

Баба от Плевен заръча на доброволци да й купят брашно, картофи и… уиски на промоция

април 17, 2020
vazhno-20-predimstva-pri-noseneto-maski-469

ВАЖНО! Известен професор посочи: 20 предимства при носенето на маски по улиците

април 13, 2020
big_home_mJk0OS_er05rk_jf66

Борисов видя работник на нивата без маска и го пита какво прави, а той отговори: Пръскам срещу болести

април 12, 2020
92463748_3049473415109619_2460056322532442112_n

Ива Николова от ПИК към Мутафчийски: Тамяна влияе ли по някакъв начин на коронавируса?

април 10, 2020
949599

Мрежата прегря! Два нови и невиждани в света вируси удариха България! СНИМКИ

април 3, 2020
mutafchiyski

Хит в мрежата! Ген. Мутафчийски към неродено бебе: Да излезе! СНИМКА

март 29, 2020