Коментари

ПИК: България загуби 2 млрд. лева заради Радев – ще ги върне ли и ще плаща ли жена му, ако си тръгнат и „Луфтханза“?

ПИК: България загуби 2 млрд. лева заради Радев – ще ги върне ли и ще плаща ли жена му, ако си тръгнат и „Луфтханза“?

 

 

 

660_3e08515c25c31e95505ff816bf8b8be4

 

 

 

Правителственият рупор ПИК счупи тъпомера. В опита си да омаскари за пореден път президента и съпругата му, този път дори не изчака официалното съобщение на германския „Фолксваген“, а с рогата напред се втурна да излива помия срещу тях, сиреч спаси рухващия имидж на патрона си Бойко Борисов. 

Ако човек реши да събира всичките тези пасквили, ще издаде цял том. Далеч от истината и от съобщението на компанията, което бе цитирано от Блумбърг, че отлага решението си за октомври, сайтът на Недялко става за посмещище за пореден път… 

 Ето какво се появи там днес – интересното е, че дори оредяващите читатели на ПИК са показали с отношението си във форума на сайта, че не ядат доматите с колците. Преобладаващите там мнения са най-яркото доказателство за отношението на хората към лъжите и безсрамието. 

 

А ето и поредния пасквил – едно към едно:

 

 

 

1 милиард евро. Или 2 милиарда лева. Толкова пари вече дължи на българите президентът Румен Радев.

Заради неговата самозванщина в политиката тази сума беше загубена за страната и много вероятно няма да влезе в икономиката ни.

 

 

 

Както и няколко пъти по толкова, които в годините щяха да се влеят в бюджета от работата на завода на „Фолксваген“ у нас.

 

 

 

Автомобилният концерт, с чиито емисари у нас премиерът Бойко Борисов водеше преговори от доста време, отлага решението си за инвестиция. Причината е, че не бе изпълнено едно от най-важните условия – за сделката да не се говори и да не се политизира, преди да стане факт. Това бе известно дори на медиите, част от които предвидливо алармираха и политиците за това.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

Добрият тон обаче бе грубо и даже фатмашки нарушен от Румен Радев, който след две години и половина в президентството още не успява да схване дори най-простите политически правила. За дипломация и държавничество изобщо не може да става дума.

 

 

 

 

Случайно кацналият на „Дондуков“ 2 и незнайно откъде изпълзял сред червените редици пилот непрестанно руши – първо доверието в институциите като парламент, съд, правителство, прокуратура, после отношенията между властите, сетне международния ни имидж, а сега и икономическата среда.

 

 

 

 

Докога ще търпи народът този човек да получава огромна заплата от данъкоплатеца, а жена му да хвърчи с държавните лимузини за роклички и също така скандално като мъжа си да прогонва инвеститорите? Войната, която Десислава Радева обяви на „Луфтханза“ вчера, също може да струва скъпо на българите, защото самолетната компания е не по-малък инвеститор у нас, отколкото щеше да е „Фолксваген“.

 

 

 

 

 

Ще се извини ли Десислава за расистките изказвания по адрес на служителка в „Луфтханза“ и ще върне ли Радев 2 милиарда лева на българите?

 

 

 

Не. Отговорът е ясен от досегашните им думи и дела – Радев не се оправда за скандалния лобизъм за „Грипен“, за назначаването на жена си неправомерно на два поста във ВВС и плащането на наема й, за сделката за джиповете за 29 млн., която се разследва от ОЛАФ, нито обясни за евтините си апартаменти и ведомствени жилища.

 

 

 

автор: Звездомира Мастагаркова

 

pik.bg

loading...
0
Коментари

More in Коментари

летище-софия-620x381

Ако дадем Летище София без борба – значи си заслужаваме бедността и управниците…

май 14, 2019
теоarticles__84c5819c87c66c71b957c2f01f7179be

Аниматорът Тео Ушев за президента и жена му: Тези хора са чудовищно прости…

май 14, 2019
Kevork_Kevorkian-678x381

ВЛАСТТА – И ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

май 13, 2019
любо4f3df85fea3d65379764198acb775d50bede43b6

Любо Кольовски: Борисов не иска да разбере логиката на плаващите пясъци

май 13, 2019
беновска20150514173235-benovska8

Президент Радев, защо ни натрапвате, че светът е толкова малък, колкото ограниченото ви полезрение?

май 12, 2019
ердоbig_borisov

Добродушният, приветлив Бойко подаде пръст на Ердоган, сега ще викаме Олеле, като ни отхапе…

май 12, 2019