Политика

„Работник“ не е срамна дума. Когато приключа с политиката, ще се върна в моята фабрика в Кърджали

„Работник“ не е срамна дума. Когато приключа с политиката, ще се върна в моята фабрика в Кърджали

 

991-ratio-cveta-karaiancheva

 

 

Председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, на старта на Кампанията на Радио К2 за дуално и професионално образование „Знам и мога, щастлив съм и богат!“, която се проведе на 9-ти май в Минно-Геоложки Университет .

 

Ето какво разказа Караянчева:

 

Аз съм Цвета от Кърджали и винаги ще си остана такава, защото винаги се прибирам в родния си град. Ние също имаме семейства, приятели, ние работим с хората. Връзката ни с хората е най-естественото нещо, защото ние трябва да знаем какво мислят те, какви нужди имат, за да можем да ги претворим в закони.

 

 

 

Скъпи деца! Благодаря, че помагам на толкова важната  инициатива на Радио К2 за дуалното и професионалното образование „Знам, мога, богат съм и щастлив!“ Защото аз самата съм завършила Техническия Университет, но първо механотехникум.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

Влюбих се в машините съвсем малка в Кърджали. С подкрепата на родителите ми  завърших механотехникума, след това кандидатствах в Техническия Университет , „трите мъки“, както му казваха – технология на машиностроенето и металорежещи машини. Та завърших „трите мъки“ и веднага започнах работа в Момчилград в една фабрика от хранително-вкусовата промишленост, правихме цистерни, агрегати за кашкавал, сиренарски вани.

 

 

 

Тогава разбрах, че ако ти не се докоснеш пряко до това, което ще правиш, ако ти нямаш практическия опит няма как да бъдеш полезен.

 

 

 
Изключително обичам тази работа и винаги знам, че когато приключа с политиката ще се върна в моята фабрика. Аз съм започнала от най-ниското ниво там и съм станала ръководител на фабриката – една от най-успешните фабрики в Кърджали.

 

 

„Работник“ не е срамна дума. Защото има много добри работници, които получават изключително добри заплати. Бъдете подготвени, ориентирайте се. Поемайте предизвикателствата и бъдете смели.

 

 

 

 

Скачайте смело в дълбокото, защото вашите преподаватели са ви подготвили за това. Вашите родители ви подкрепят и аз мисля, че през следващите години професионалното образование наистина ще добие такъв мащаб, какъвто заслужава. Желая ви успех!

 

БЛиц

blitz.bg

loading...
0
Политика

More in Политика

бъни1557407948-boko

Борисов отговори на Радев: Не съм малоумен и кьорав! Ясно е, че не е еднакво отдалечен от всички партии

май 9, 2019
лиляна-павлова-1

Лиляна Павлова: Ние не крадем, една стотинка не сме взели за 10 години!

май 9, 2019
полкbig_1245d

Нинова: Нека споменът ни направи непримирими към съвременните прояви на фашизъм

май 9, 2019
rad_900_1

Радев към Борисов: Не е редно с държавни пари да се води предизборна кампания

май 9, 2019
1557317124_0

Кои от властта взеха от къщите-касички за гости – вижте списъка

май 8, 2019
borisov_bgnes

Няма втори план с папата, на БСП им се иска да бъда пратен в Белене и убит. Така са постъпили с дядо ми…

май 8, 2019