Политика

„Работник“ не е срамна дума. Когато приключа с политиката, ще се върна в моята фабрика в Кърджали

„Работник“ не е срамна дума. Когато приключа с политиката, ще се върна в моята фабрика в Кърджали

 

991-ratio-cveta-karaiancheva

 

 

Председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева, на старта на Кампанията на Радио К2 за дуално и професионално образование „Знам и мога, щастлив съм и богат!“, която се проведе на 9-ти май в Минно-Геоложки Университет .

 

Ето какво разказа Караянчева:

 

Аз съм Цвета от Кърджали и винаги ще си остана такава, защото винаги се прибирам в родния си град. Ние също имаме семейства, приятели, ние работим с хората. Връзката ни с хората е най-естественото нещо, защото ние трябва да знаем какво мислят те, какви нужди имат, за да можем да ги претворим в закони.

 

 

 

Скъпи деца! Благодаря, че помагам на толкова важната  инициатива на Радио К2 за дуалното и професионалното образование „Знам, мога, богат съм и щастлив!“ Защото аз самата съм завършила Техническия Университет, но първо механотехникум.

 

 

 

 

Влюбих се в машините съвсем малка в Кърджали. С подкрепата на родителите ми  завърших механотехникума, след това кандидатствах в Техническия Университет , „трите мъки“, както му казваха – технология на машиностроенето и металорежещи машини. Та завърших „трите мъки“ и веднага започнах работа в Момчилград в една фабрика от хранително-вкусовата промишленост, правихме цистерни, агрегати за кашкавал, сиренарски вани.

 

 

 

Тогава разбрах, че ако ти не се докоснеш пряко до това, което ще правиш, ако ти нямаш практическия опит няма как да бъдеш полезен.

 

 

 
Изключително обичам тази работа и винаги знам, че когато приключа с политиката ще се върна в моята фабрика. Аз съм започнала от най-ниското ниво там и съм станала ръководител на фабриката – една от най-успешните фабрики в Кърджали.

 

 

„Работник“ не е срамна дума. Защото има много добри работници, които получават изключително добри заплати. Бъдете подготвени, ориентирайте се. Поемайте предизвикателствата и бъдете смели.

 

 

 

 

Скачайте смело в дълбокото, защото вашите преподаватели са ви подготвили за това. Вашите родители ви подкрепят и аз мисля, че през следващите години професионалното образование наистина ще добие такъв мащаб, какъвто заслужава. Желая ви успех!

 

БЛиц

blitz.bg

loading...
0
Политика

More in Политика

григорfa7fcd9b9c5f345c36a4a004b08135ed

Григор Димитров вдига небостъргач насред Борисовата градина след ОК от Борисов!

юли 8, 2019
божковbig_97

Божков, Домусчиев и Ганчев на килимчето при Първия! Цацаров и Боби Михайлов също на безпрецедентната среща

юли 8, 2019
врагаphpqxef7f_800x

В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет. Ако го хванат, няма да има милост

юли 7, 2019
белградbig_images_40_

Скандалът с Белград се разраства: Думите на Борисов са неверни! Не касаят сръбското сирене, а териториалната цялост на Сърбия!

юли 7, 2019
дружноbig_borisov-i-tsvetanov-posledno-edin-drug-002

ГЕРБ дружно „взеха главата“ на Цветанов. Само 10 души гласуваха „против

юли 7, 2019
66252025_2118061954966871_1191990653140074496_o

Нинова: Употребиха гнева на хората, за да легализират обръчите си от фирми

юли 7, 2019