Uncategorized

Хороскопът за юни: Какво я чака всяка зодия

Хороскопът за юни: Какво я чака всяка зодия

 

big_3

 

 

 

Какво се задава за всяка зодия през юни – вижте хороскопа на топ астроложката Алена:

ОВЕН

Юни

През юни, във вашия месец на промени и пътувания е в реда на нещата да се стремите към независимост, нещо твърде трудно, защото вече сте повярвали в силите си, но забавянето досега ви е създало достатъчно главоболия в отношенията на работното място. Вече сте готови да поемете инициативата, когато се изисква от вас, но и по ваше желание, ако имате свободата да взимате решения или се занимавате с ваш бизнес. Отново трудно овладявате себе си и своите емоции. Намерете златната среда в отношенията, за да не ги съсипете и да не загубите ценни делови партньори. Не се отказвайте от създаване на задгранични контакти. Пътувайте, за да добиете на място представа за възможностите за съвместна работа. В личен план сте отлична опора и защита на хората, които обичате. Здравето ви налага да подбирате добре храната си, за да не си навлечете проблеми със стомаха, и без това сте склонни към крайности. Застрашени сте и от наднормено тегло.

ТЕЛЕЦ

Юни

През юни имате задачата да стабилизирате постигнатото и да предприемате само предварително планирани начинания. Не бъдете крайни в изблика на емоциите си, дори и ако някой умишлено ви ядосва, за да провери дали сте хладнокръвни, без да мисли, че гневът ви е всепомитащ. Както винаги проявявате постоянство в любовните си отношения. Ценители сте на красивото в природата, в дома, в света около вас и в човешката душа. Знаете как да се наслаждавате на всеки красив и приятен момент в живота си. Предадат ли ви, трудно прощавате или завинаги забравяте предателите, след като сте дали всичко от себе си за тях, а те са ви измамили и не са оценили доброто, което са получили. Обичате спокойната семейна обстановка, добрата кухня, претъпкания хладилник. Склонни сте да пазарувате до степен на прахосничество, а после възстановявате с много работа финансовите си запаси. Бъдете пестеливи.

БЛИЗНАЦИ

Юни

През юни наблегнете на вашето духовно и интелектуално израстване. Обогатете се с информация, без която не е възможно да градите бъдещия си професионален авторитет. Умеете с лекота да се приспособявате към няколко различни дейности, с които да се занимавате едновременно. Състояние, напълно естествено за вас, изхождайки от потребността ви към непрекъснато разнообразие, но не за сметка на успешното приключване на започнатото. Ако прецените, че няма да се справите, степенувайте задачите си по важност. Налагате идеите си с лекота. Може да започнете ваш бизнес, да регистрирате фирма, но внимателно подберете хората, с които бихте работили. Не си заслужава да направите крачката с надежда за успех и забогатяване и да се окажете подвластни на измами от самото начало. Месецът позволява да водите разговори за смяна на работата.

РАК

Юни

Амбициозни и целеустремени, успявате да се изявявате максимално. Забравете притесненията, че може да бъдете ограничени въпреки вроденото ви нежелание да се подчинявате. Решите ли, че искате да постигнете набелязана цел, очаквате това да се случи на мига. Стремите се да анализирате начините как да постигнете стабилна материална основа през юни. Идеите ви са приятни и подкрепени, а част от тях ви носят добри приходи. Внимавайте да не пропуснете възможността да създадете семейство, защото след години самотата тежи. Избегнете рискованите начинания, като анализирате предложенията и невидимите, но съществуващи подводни камъни. Обмислете как да обогатите знанията си. Запишете се на курс за преквалификация, ако имате намерение да промените посоката в професионалното си развитие, но преценете дали си струва да започвате отначало.

ЛЪВ

Юни

През юни имате възможност да постигнете мечтаната материална стабилност и да разкриете нови възможности за осъществяване на вашите цели и мечти. Постарайте се да сте отговорни към поетите задължения и да не създавате напрежение сред хората около вас, особено на работното място. Използвайте влиянието си, за да получите подкрепата на вашите колеги или партньори за новите си проекти, но инвестиции правете само в тях, а не в странични. Стремежите ви към материално благополучие не бива да са свързани с рисковани действия само защото искате да имате още и още. Може да претърпите загуби заради щедростта и желанието да давате заеми на вашите близки само защото сте възприели страданията им за действителни, а те са ви измамили и няма никога да си получите парите обратно, за което Съдбата ще ви „награди“ с период на лишения. Месецът е подходящ да сключите брак по сметка, стига да съществуват поне малко и чувства. Семейните да не лишават от средства близките си.

ДЕВА

Юни

Емоцията е водеща, усещането за умереност е притъпено, но не само вие сте причината за разправиите, които се вихрят и на вашето работно място, и в дома ви, подтикват ви и вашите колеги и близки. Не си спомняте всички да са ви упреквали за какви ли не прегрешения по едно и също време, въпреки че не са ваше дело, но някой е длъжен да поеме вината на техните несгоди. Въпреки че работите много, забравете за начинанията, приходите ви идват от завършването на текущите задачи. В края на месеца изпитвате потребност да си почивате, доволни от постигнатите резултати, а и и приходите няма да закъснеят. Дори и ако ви е трудно да се примирите с отношенията на вашето работно място, не напускайте, трудно е да си намерите нова работа. Предпазвайте се от семейни проблеми, които може да станат причина за раздяла, последвана от развод. Наранените сте вие, но виновните са вашите близки и нахалните ви роднини.

ВЕЗНИ

Юни

Новото начало ви е позволено, но предупреждението да не сте прибързани не е отпаднало. Инатът ви и желанието да се докажете, като завършвате бързо започнатото, води до грешки, бъдещи кризи и проблеми с вашите колеги, началници и делови партньори. Вие сякаш сте омаяни от знанията си и забравяте, че правилата са, за да се спазват, а сроковете, които ви поставят, не са случайни и за ваш тормоз. Инвестициите са ви позволени, ако проектите са ваши и са планувани от началото на годината. Всякакви рисковани вложения на пари са с негативни последици за вас, нарушаващи финансовата ви стабилност. Ако сте създали семейство, разпалете отново огъня на чувствата си, особено ако сте си позволили изневяра. Несемейните да се оглеждат, за да не пропуснат среща с подходящата половинка.

СКОРПИОН

Юни

Съхранете позициите, които сте завоювали. Не се отказвайте от плановете си. Организирайте делника си тъй, че не само да се отдавате на работа, а и на забавления. Време е през този месец да създадете нови отношения, но и да внесете хармония във вече съществуващите, за да не страдате, че сте отдалечили важни за вас хора, които винаги са ви уважавали. С прозорливостта си и с малка доза мнителност преценявайте предложенията, които ви отправят. Постарайте се да не си създавате врагове заради отказа ви да приемете нечии професионални идеи. Ако наистина имате сериозни мотиви, обяснете ги без агресия и намерете компромис. Нищо чудно, че любовният ви живот е прекомерно наситен и се забърквате в много и необичайни връзки. Внимавайте да не ви хванат в изневяра, ако сте семейни. Проблемите след това ще влачите с години.

СТРЕЛЕЦ

Юни

През юни сте склонни да пилеете силите си във всичко, което предприемате, включително и да се втурвате към запознанства, интересни, но след време оказали се проблемни. Грози ви провал заради проява на доверчивост и споделяне на вашите делови планове. Начинанията са печеливши, но си наложете умереност и крачете бавно към поставените цели. Романтично запознанство радва дните ви, ако все още сте самотни и ви липсва любовта, която да ви дарява сили. Не бързайте с обещанията за сериозно обвързване. Семейните да се предпазват от изневери. Щастието и хармонията в брака ви зареждат с оптимизъм заради усещането за домашен уют и сигурност. За вас това е от голямо значение, защото сте установили, че семейното щастие гради и професионалния, и материалния ви успех. Не мислите за почивката си, а тя е от огромно значение за вашето добро здраве.

КОЗИРОГ

Юни

През юни правите всичко възможно да създадете нещо ново и неповторимо, за да спечелите всеобщо признание. Може и да успеете да постигнете целта си, ако избягвате несигурните сделки и капиталовложения. Изключително внимателно преценявайте своите шансове и партньорите, с които играете в общ отбор, за да не търпите загуби. Месецът ви задължава да сте тактични, умерени и компромисни, а не инатливо несговорчиви. Вашите изисквания към хората често са причина за конфликти само защото сте решили, че вече не владеете ситуацията и сте на ръба на провала. Всъщност това са ваши фантазии, които ви водят към провал заради вашата безпричинна колебливост. Бъдете уверени, но и готови на отстъпки, когато провеждате разговори за съдружие или смяна на работата, за да избегнете конфликтите. В семейството си наложете търпение при решаване на проблеми, за които и вие носите отговорност.

ВОДОЛЕЙ

Юни

През юни имате възможност да се огледате и да прецените дали средата е вашата, дали в нея не са се появили хора, които нямат място във вашето обкръжение, дали сте преценили правилно новите си познати, не грешите ли, че ги допускате до себе си. От вас зависи да се освободите от част от познатите си, да смените изцяло средата си. Няма да ви липсват пътувания до интересни кътчета на планетата, но ако сте семейни, вземете и половинката си. Ще си спестите конфликтите и съмненията в изневяра. Не се изненадвайте от противопоставянето на ваши колеги и конкуренти на предложенията за промени, които ви носят приходи. Необвързаните да не отказват гостувания и покани за партита, за да не страдат, че са пропуснали мига на среща със своята половинка.

РИБИ

Юни

Юни за мнозина е отпускарски месец, но не и за вас. Казвам ви го неслучайно, защото трудностите са около вас и част от тях са пречка по пътя ви към поредната цел. Бъдете дейни и отхвърляйте задачите си, без да се вживявате в препятствията по пътя си. В края на седмицата си давайте заслужена почивка, за да имате сили да продължите уверено напред. Каквото и да започнете, съблюдавайте подходящите дни лично за себе си и за вашата фирма, ако развивате собствен бизнес. Не мислете как биха реагирали вашите подчинени, след като вие дърпате конците. Рутинната работа и завършването на изостаналите задачи ви радват с приходи преди края на месеца. Вашето семейство и близки са ви стабилна опора. Нямате причина да недоволствате, че не ви помагат и не ви изслушват. Месецът не е добър за създаване на семейство, но ако сте се заинатили, поне разберете кои са компромисните индивидуални дати.

 

ПИК

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

яница20150717.wmhbjdfbrq

В България ми даваха 6 месеца живот, в Испания ме оперираха 7 пъти без пари и ме спасиха

юли 11, 2019
якоруда8

Този мъж от Якоруда няма зрение, но лекува всички и вдига хора от инвалидни колички без пари

юли 11, 2019
1562818337-olga-758x545

Прекрасни имена черпят днес за смела светица, родена в България

юли 11, 2019
румzx860y484_1023390

Румъния: Не ни приемат в Шенген заради корумпираната България

юли 10, 2019
big_13

Неприятен ден, изпълнен със съмнения, а за една от зодиите стари отношения ще се пробудят като гръм от ясно небе

юли 10, 2019
анц10

Деси Радева на 50 (УНИКАЛНИ СНИМКИ НА ПЪРВАТА ДАМА)

юли 9, 2019