Политика

Борисов: Ние сме като Кобрата, когато са ни ударили – ставаме и продължаваме напред

Борисов: Ние сме като Кобрата, когато са ни ударили – ставаме и продължаваме напред

 

веберbig_12a4f

 

Това тук е автентичната десница, десницата на ЕНП. Другите са помагачите на БСП (БКП), те не са се променили, защото конгресите им вървят един след друг.

 

 

 

Това заяви премиерът Бойко Борисов от основното предизборно събитие на ГЕРБ-СДС в „Арена Армеец“.

 

 

 

 

„Ние сме като Кобрата, ставаме и продължаваме напред, когато са ни ударили. Защото няма нито една област, в която държавата да е в по-добро състояние отсега. Само в последните няколко дни сме открили няколко завода. За първи път в историята България изнася повече за Германия, отколкото внася“, обърна се Борисов към Вебер.

 

 

 

В историята ни говоря. Това е факт, защото България има добри и трудолюбиви работници. 

 

 

„Нашата основна цел е да повишим многократно доходите“, призна той.

 

 
„Убеден съм, че ако сме живи и здрави и не стане някоя грешка, ще видите още какви заводи ще се строят в България. И то точно такива, от каквито има нужда държавата. Такива заводи ни трябват“, заяви премиерът.

 

 
„60 километра метро направихме и то само за няколко години. В Шумен направихме и втора индустриална зона. Повишаването на доходите е много важно. Само вчерашната инвестиция в Шумен е 100 милиона. При добри доходи и висококвалифицираните българи ще се върнат в страната и се връщат“, заяви той.

 

 

„Като гледам справките близо 500 000 автомобила ще излязат на 24 май. Българите в следствие на ниските доходи просто няма да са си в София. Обръщам се към структурите – помолете ги хората, нека си починат петък и събота, а в неделя да се върнат за изборите. Европа е един организъм“, добави Бойко.

 

 

 
„Финансовата стабилност, доходите и инфраструктурата и опазването на външната граница на ЕС – това гарантираме“, каза премиерът и натърти колко важна е кохезионната политика.

 

 

 
„Горанов снощи ме пита 500 000 ли обещахте точно или бяха по-малко. Започнахме от 250 000. Питайте се и двамата колко са, да не ви издърпам и на двамата ушите. Защото единият ме измъчва с есемеси“, обърна се Борисов към Горанов.

 

 

 
„В заключение искам да предупредя партията. В четвъртък петък – ще се опитат да ни направят черни, защото видяха, че духът в ГЕРБ се върна – изядохме си шамарите и си направихме промените, но партията се вдигна. Това ги плаши.

 

 

 

 

Искам да поздравя Мария Неделчева, защото видяхте, че тя буквално разгроми кандидата на БСП. Видяхте злоба, злъч омраза, срещу чар, компетентност, умения, познания, ум.

 

 

„В четвъртък и петък ще ни правят нов Костинброд“, предупреди той.

 

Срещу нас омраза имаше само. Вчера чух глупости, че те искали справедливост. Може ли да има справедливост при комунистите. Те щели да я създават. Тяхната справедливост е затвори, смърт, без присъди или със съдии, като Народния съд“, каза накрая Борисов.

 

Петел, Новини БГ, Блиц

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024