Политика

Борисов отговори на Радев: Не съм малоумен и кьорав! Ясно е, че не е еднакво отдалечен от всички партии

Борисов отговори на Радев: Не съм малоумен и кьорав! Ясно е, че не е еднакво отдалечен от всички партии

 

бъни1557407948-boko

 

 

„Президентът прави всеки ден политическа кампания с държавни пари. Аз нямам спор с него. Вместо да каже на своите хора да се върнат в парламента, защото да се водиш на работа и да не стъпваш в парламента не е нормално.“

 

 

 

Това заяви пред българските журналисти премиерът Борисов Борисов след приключването на работната сесия на Неформалното заседание на държавните и правителствените ръководители на страните членки на ЕС в румънския град Сибиу.

 

 

 

 

„Аз дадох отчет за всеки свой ден, откакто сме в кампания. Ако той е против да се купят автобуси на децата и да спрат да се носят хората на ръце в болницата в Ямбол, да излезе и да каже – аз съм против.

 

 

 

 

Днес Румен Радев отново взе страна. Да му припомня ли на кой пленум отиде? Неговите хора случайно ли попадат в листата на БСП? Опитват се да ни правят на кьорави. Той с държавните пари води кампания.

 

 

 

 

Всяко едно негово изказване е срещу управлението. Завчера говорихме за училището в Долна Митрополия и той каза колко се радва, а днес съвсем друго говори.

 

 

 

 

Ще решим с колегите от ГЕРБ дали да не съзираме ЦИК и за неговите изяви. Колкото и да съм толерантен, не съм малоумен. Ясно е, че Румен Радев не е еднакво отдалечен от всички партии“, категоричен беше Бойко Борисов.

 

И още:

 

„Искам да честитя Деня на Европа. Виждате днес една Германия, която е победена във Втората световна война, е най-силната икономика в Европа. Историята е много интересна и всеки трябва да си вади изводите. Виждате какво говорят популисти и социалисти. Всеки трябва да си прави сметката“.

 

 

Новини БГ

 

novini.bg

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024