Политика

Борисов пред народа за скандалите и кражбите: Яд ме е, срам ме е! Грешката е моя!

Борисов пред народа за скандалите и кражбите: Яд ме е, срам ме е! Грешката е моя!

 

big_1292

 

 

Какво да ви кажа – и мен, като всички, ме е яд! В момента точно това правим  – искаме изход от скандалите. Затова всеки попаднал в такава ситуация, всеки, който не е мислил с главата си, или всеки, поддал се на манталитета си, или решил, че всичко му е позволено – да си понесе най-тежки наказания и отговорности.

 

 

 

Защото подаването на оставки и махането от всички държавни постове на десетки хора в момента е половината от работата. Аз мога да гарантирам на българските граждани, че няма да остане ненаказан човек.

 

 

 

В момента МВР, прокурорите също действат, една програма, която извън големите курорти, която даваше прекрасна възможност на тези наши китни наши природни забележителности да се направят къщи за гости и да идват българи, чужденци, само че някои тарикати решили да се възползват от това. Това коментира премиерът Бойко Борисов в предаването „Панорама“ по БНТ.

Или ще върнат парите, или ще им бъдат конфискувани, а тези, които са злоупотребили им се търси наказателна отговорност. Това мога да гарантирам на българите.

 

 

 

 

 

Яд ме е, срам ме е, грешката е моя, защото аз нито веднъж не отидох на гости на нито един мой министър, колега, кмет, областен управител, нито веднъж. Ако бях отишъл  да видя, със сигурност щях да взема много по-рано мерки. Тук искам да благодаря на свободните медии в България, защото те показаха, че са свободни и със своите разследвания показаха много недъзи.

 

 

 

 

Трябва да ви уверя, че докрай ще бъде направено всичко, за да се възцари и справедливостта, и всяка една злоупотреба. За 1 лев да е – ще бъдат върнати или конфискувани. И това се прави в момента, коментира Борисов.

 

 

 

 

Няма как да знам кой къде живее. Може би е моя грешката, защото съм го допуснал. Всеки си попълва данъчната декларация и всеки си носи отговорност. Аз съм се родил и живея в къщата си в Банкя – там живея и там ще живея докато умра. Колко ми остават –  10-15 години, ще живея там, посочи той.

 

 

Аз не съм позволил един лев да се даде за къщата, в която живея, допълни той.

Така че единствен изход от ситуацията е справедливост, коментира Борисов последните скандали.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

 

БНТ, Петел

 

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024