Uncategorized

Вашият хороскоп за днес! Изненади за зодиите, които ценят семейните връзки, кошмари дебнат…

Вашият хороскоп за днес! Изненади за зодиите, които ценят семейните връзки, кошмари дебнат…

 

 

big_344

 

 

Овен 
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

 

 

 

Телец

Деловата Ви активност е видимо понижена. Сякаш не се интересувате нито от издигане в службата и правене на кариера, нито от възможността да получите материално поощрение. Може да прекарате доста време в обмисляне на предложението за смяна на работата или вида на дейност. Дори и отговора Ви да бъде отрицателен, не е изключена възможност за сътрудничество в една или друга форма. Много силни са позитивните тенденции в личния Ви живот, а емоционалният фон е благоприятен. Любимият човек не Ви притеснява с нищо, а в неговата компания се чувствате наистина щастливи. Вероятни са нови запознанства.

 

 

 

 

Близнаци

Денят е благоприятен за съвместно правене на дългосрочни планове: много дългосрочни и много съвместни. Грубо казано, това значи, къде ще бъдете след пет-десет години, с какво ще се занимавате, какви цели и задачи ще имате и по какъв начин ще се развиват Вашите отношения. Дори да не стигнете в момента до нищо рационално, поне ще си помечтаете.
 

 

 

Рак

Днес на Вашия любим човек ще е доста трудно, да се реши на каквото и да било действие, та затова ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от важната крачка. С други думи, неговото благополучие ще се окаже изцяло и напълно във Вашите ръце. Разпореждайте се с него умно.

 

 

 

Лъв

Привлекателният външен вид днес придобива ново значение. Ще Ви привлича всичко, което изглежда добре. Обкръжете се с красота – това значително ще понижи нивото на стреса. Поставете на видно място букет цветя или запалени ароматизирани свещи. На външния си вид обърнете особено внимание. Нов елемент от облеклото Ви днес ще привлече към Вас голямо внимание, само трябва да се убедите, че това внимание е позитивен тласък. Придайте на своя външен вид малко професионален блясък.

 

 

 

Дева

Няма такова понятие , като „прекалено късно”. Ако всичко започне да се подрежда съвсем не така, както бихте искали, винаги бихте могли да изкажете собствено мнение, даже и в момента да нямате водеща позиция. Предложете свой вариант за действие. Ако нещата опират до финанси или бизнес, трябва повече да разчитате на своето мнение. Даже и в процеса на действие да се наложи много да се постараете, за да си икономисате финансите , трябва да сте на ясно, че сте на правилен път. Не позволявайте никому да Ви дезорганизира.
 

 

 

Везни

На представителите на този знак на Зодиака днес звездите препоръчват, да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е, да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Имайте предвид, че днес ще е особено раним и склонен към преувеличения. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате заедно .

 

 

 

Скорпион

Днес ще се вълнувате сериозно за своя любим човек, защото неговото поведение ще бъде наистина непредсказуемо за Вас. Впрочем, не е необходимо да се боите за неговото здраве и живот: той е възрастен и здравомислещ човек и просто няма да позволи да му се случи нещо, което би му навредило.

 

 

 

 

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

 

 

 

 

Козирог

Денят е свързан с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на гости. Имайте предвид, че неканените посетители ще останат дълго време, така че бъдете готови да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста поводи за радост ще имат Козирозите, ценящи семейните връзки. Ще ги зарадват новини, отнасящи се до родителите и до по-възрастното поколение. Романтична среща ще остави у Вас изключително благоприятно впечатление.

 

 

 

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и затова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

 

 

 

Риби

Предстои Ви да направете важно откритие – колкото по-неочаквано, толкова по-значително. Ако целите промени, може да използвате този ден, за да им поставите началото. Сега е оптималния момент, за да се заемете с нещо съвсем ново, както и да изпитате своите сили на съвсем ново поприще. Предизвиквате силни чувства у хората, които Ви заобикалят, но те не винаги са приятни, и затова днес може да си спечелите и приятели, и врагове. Не е желателно да си определяте важни срещи за втората половина на деня. През това време ще е сложно, да настоявате на своето.

 

 

Източник: Ламята

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023