Uncategorized

Готвят Слави за следващата патерица на Бойко, новият политически проект тръгва след евроизборите!

Готвят Слави за следващата патерица на Бойко, новият политически проект тръгва след евроизборите!

 

готвят928-186675-1_wide

 

 

Слави е като пчеличката Мая и скача от цвят на цвят. Първо беше ортак на Борисов, после се изживя като “опонент” и накрая акостира безславно като негова подлога с едно беззъбо и поръчково интервю. Още след тази излагация ръководството на БТВ е взело решение да не подновява договора на Дългия. Рейтингът се беше скапал достатъчно, а 20 милиона годишно отиваха в джоба на продуцента.

 

 

 

 

Тези дни Слави е договорил сделката лично с Борисов, а финансите са осигурени от задкулисни кръгове зад премиера. Това сочат нашите източници. Новият проект ще стартира след изборите и ще струва около 100 милиона. Половината кинти ще отидат, за да си подсигури старините 55 годишния изхабен шоумен. Потенциалът му вече не е голям след провала след референдума. За проекта му ще се търсят нови личности, пише сайтът „Би нюз“.

 

 

 

 

Няма да се допуска грешката с Бареков и ББЦ, който заплашваше да унищожи политическото статукво в лицето на ГЕРБ и ДПС и трябваше да бъде медийно унищожен. Неслучайно последните месеци Шоуто н Дългия бълваше всяка вечер помия и пошли скечове по адрес на бившия фронтмен на БТВ и техен колега евродепутата Николай Бареков.

 

 

 

Партийката на Слави ще бъде последен опит за байпас на Борисов. Целта е да се отклонят гласове от БСП и опозицията в лицето на по-малки, но опасни партии като консервативната Презареди България. Потенциални партньори ще са винаги готовите продажни псевдо войводи от ВМРО, а целта да добутат още две години Борисов до пенсия. Слави като политик ще дебютира на предсрочните есенни избори заедно с местните в коалиция с ВМРО.

 

 

 

 

Очаква се да получат около 5-6 % и да бъдат третата патерица на ГЕРБ след Реформаторите и АБВ на Гоце през 2014 и (лъже)Патриотите след 2016. Слави няма идеология нито политическа грамотност, но инженерите от зад завесите смятат да подлъжат с новия ГМО проект някои млади българи и традиционни лумпени от електората, който се лута.

 

 

 

Пари и медии няма да се жалят в отчаяния опит да се поддържа статуквото. Всички знаем кой и как може да спре разпада, но политическата мафия няма да позволи да се случи. Слави е последният отчаян опит на олигархията да се спаси. Търсеният Спасител е обикновена кукла на конци, при това най-фалшивата до момента. От БТВ трябва да черпят, че се отърваха без поражения от Слави.

 

 

 

За разлика от Нова и БНТ напоследък БТВ не пести нелицеприятните факти за гранде корупцията на ГЕРБ и техните слуги от ВМРО. На едни от редовните срещи на Слави с олигарсите в тежък софийски ресторант е присъствал и нежното острие на ВМРО Джамбазки, който заради определени свои сексуални зависимости е удобен партньор за всякакви безпринципни сделки и коалиции.

 

Би нюз

bnews.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023