Uncategorized

Дневен хороскоп: Неприятности за две от зодиите, но една ще се окъпе в пари

Дневен хороскоп: Неприятности за две от зодиите, но една ще се окъпе в пари

big_Horoskop

 

 

 

Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

 

 

 

Телец

Удачен ден за тези, които не са свикнали да се оставят да бъдат надприказвани. Изглежда Ви очаква продължителна полемика с Вашия любим човек. Нека Вашето красноречие бъде непрекъсващо, а източникът на аргументи – бездънен. Само при това положение ще можете да постигнете желания резултат.
 

 

Близнаци

Ако може да си представите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.
 

 

Рак

Днес ще бъдете ненадминат специалист за постигане на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия любим човек ще бъде трудно да разговаря с Вас за чувства, тъй като ще бъдете прекалено заети.За целта той ще направи всевъзможни опити и ако имате някаква възможност, помогнете му за да решите тази не лека задача…

 

 

 

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-голямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки , неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.

 

 

 

 

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде изключително важно да знае, че наистина Ви е нужен и действително Ви е интересно да общувате с него на различни теми. Ако няма тази увереност, доста дълго ще се наложи да го извеждате от депресия след това.
 

 

Везни

Бъдете готови за удар с емоционален камшик. Целият този бавен процес, който сте показвали, неочаквано ще пробие заслона и ще се устреми напред със скоростта на куршум. Хванете се за тази движеща сила, която днес след обяд ще Ви отнесе на удивителни места. Нещата ще изглеждат така, сякаш е излетяла пробката, блокираща дейността на Вашите мисловни тръби, и идеите са потекли бързо и ефективно. Наслаждавайте се на възможността и свободата да действате почти толкова бързо, колкото мислите!…
 

 

Скорпион

Много Ви върви във всичко, което е свързано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкова блестящо. Неочаквано и по непонятни причини ще започнат да се развалят отношенията Ви с деловото обкръжение.. По-късно ще се изясни, че виновник за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с близките Ви е сложно, а това ще се отразява на Вашата самоувереност и съсредоточаване върху своите интереси. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно много. Нещата може да стигнат до гръмък скандал.

 

 

 

Стрелец

Днес сте много стремителни : не вървите, а направо летите в живота, увличайки със себе си онези, на които духът на приключенията не им е чужд. Привлекателни сте и излъчвате обаяние, което неминуемо действа на дейните, ярки и необичайни хора. „Сивите” хора нямат място до Вас. Въпреки голямото количество разнообразни събития, денят няма да се окаже уморителен. Текущите задачи ще решавате хазартно, а неочаквано възникналите препятствия ще преодолявате вдъхновено.

 

 

 

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бързайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

 

 

 

Водолей

Днес ще се наложи да поотстъпите със своите амбиции! На другото блюдо на везната е поставено нещо много по- важно за Вашия любим човек. Своето ще си получите, само че малко по-късно. Сега приоритет трябва да бъдат неговите интереси.

 

 

 

 

Риби

Удачен ден за активна почивка. В никакъв случай не си стойте в къщи. Трябва просто да рестартирате нервната си система. Денят няма да Ви донесе нищо ново. Но това съвсем не значи, че можете да се отпуснете. Възможно е просто да е затишие пред буря. Има вероятност за усложнения след простуда. По отношение на своята външност не се страхувайте да експериментирате с форми, прически и парфюми. Не се отчайвайте, поради финасов недостиг. Това са само временни усложнения.

 

 

Източник lamqta.com

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023