Политика

Ева Майдел в Хасково: Днес България произвежда 3 пъти повече отколкото през 1989 г. благодарение на ГЕРБ

Ева Майдел в Хасково: Днес България произвежда 3 пъти повече отколкото през 1989 г. благодарение на ГЕРБ

1557761919

 

 

 

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Ева Майдел се срещна днес със собствениците и работещите в две от водещите машиностроителни фирми в България.

 

 

 

 

Дружествата произвеждат машини за хранителната, млекопреработвателната и винарската промишленост и вече 30 години са едни от основните работодателите в Хасково.

 

 

 
„Всеки, който твърди, че икономиката не работи, лъже. Днес брутният вътрешен продукт на България е най-висок в историята  и три пъти по-висок отколкото през 1989 г. Прогнозата на Европейската комисия поставя България в топ 3 на държавите с най-висок икономически растеж за 2020 г. с 3.6%, което е много над средното за ЕС. Това доказва, че всичко, което в ГЕРБ правим – от магистрали, през добри отношения с европейските институции заради еврофондовете, до привличане на чужди инвестиции, е с тази важна цел – развитие на икономиката, за да растат доходите.“

 

 

 

 

Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на срещите си във водещите машиностроителни предприятия в Хасково.

 

 
„Избрахме да се срещнем с Вас и да разгледаме Вашите производства, защото Вие сте две от най-устойчивите фирми в Хасковски регион“, каза народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова. Тя запозна Ева Майдел със създателите на Донидо АД и ПИМ ООД и изтъкна, че това са фирми, които работят в по-голямата си част за външния пазар, не само в Европа, но и в САЩ и Русия. Сериозният бизнес вече осъзнава огромното предимство на общия европейски пазар и затова настоява за спазване на всички регламенти, които гарантират на предприемачите свободна търговия“, подчерта тя.

 

 
В продължение на срещите и разговора си с български компании, Ева Майдел се запозна с развитието и нуждите на хасковските компании за производство на машини за хранително-вкусовата индустрия ПИМ и Донидо.

 

 

 

 

Ева Майдел има информационен офис в Хасково и през последните години осъществи и подкрепи редица инициативи в региона, включително и организира работно посещение на хасковски предприемачи в Брюксел и срещи с потенциални партньори.

 

 

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

Тази лъжа е напълно достатъчна Ева Майдел да не бъде избрана. Тя просто не знае какво говори.

АМАН ОТ ГЛУПАВИ СТЪКМИСТИКИ !!! КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ , ЗАВОДИТЕ И ФАБРИКИТЕ ГИ УНИЩОЖИХА , ЗЕМИТЕ НЕ СЕ ОБРАБОТВАТ !!! НАСЕЛЕНИЕТО НАМАЛЯ С 20% !!!!

ЗА СВЕДЕНИЕ НА МАЙДЕЛКИТЕ : В ЕДИН РЕЙС 1989г ПЪТУВАЛИ 10 ЧОВЕКА С БИЛЕТЧЕ ЗА 6ст. = 60ст ! ДНЕС РЕЙСА ОТЧИТА ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРИХОД – 2 лв , ( от двама пътници)!!! НА ПРАКТИКА РЕЙСА Е ПРЕВОЗИЛ ПЕТ ПЪТИ ПО-МАЛКО ПЪТНИЦИ !!!!!

Преценката за производството през 1989 г е на високоплатена герберска КАЛИНКА. Срам за България е това. През 1989 г. все още нищо не беше парцалосано, Костов го нямаше на хоризонта. Когато такива „личности“ говорят нещо със самочувствие на многознайко, утре някой ОЩЕ ПО-МЪДЪР, ще пренапише и историята. Току виж и Паисий ще коригират. Срамна работа! Докога така бе КАЛИНКЕ?

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024