Политика

Ето го Пеевски! Появи се на предизборна среща в платена публикация във в. „Виделина“ (снимки)

Ето го Пеевски! Появи се на предизборна среща в платена публикация във в. „Виделина“ (снимки)

phprhdulv_800x_

 

 

Ден преди края на предизборната кампания политикът от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски се появи – в платена публикация в пазарджишкия вестник „Виделина“.

 

 

 

Досега въпросът „Къде е Пеевски“ оставаше без отговор и дори се тиражираха спекулации, че депутатът, който е втори в евролистата на движението след лидера Мустафа Карадайъ, е извън пределите на България.

 

 

 

 

Любопитната информацията предлагаме на читателите на OFFNews в оригинала, подаден от ДПС, като сме премахнали единствено номера на партията в интегралната бюлетина.

 

 

 

Заглавието на материала е „Жителите на Пашови и Света Петка ПОСРЕЩНАХА Делян Пеевски“.

 

 

 

Подзаглавие: „Мнозина искаха да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек, истински обичан и уважаван от своите избиратели“.

 

 

А ето и текста:

За пореден път областното ръководство на Движението за права и свободи – Пазарджик организира благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови. Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Сред гостите на превърналият се в традиция “ифтар”, бе народният представител и кандидат за европейски депутат Делян Пеевски. За поредна година той уважи празничната вечеря и лично поздрави жителите на село Пашови.

 

 

Сред гостите на превърналата се в традиция вечеря, бяха още Камен Костадинов от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза, общинският лидер на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

 

 

 

По-късно г-н Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по приятелски разговаря с хората в малкото населено място. Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истински обичан и уважаван от своите избиратели.

 

 

В разговора си с хората в Пашови и Света Петка, г-н Пеевски акцентира върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент.

 

 

“Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова, ние от ДПС, излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите”.

 

 

 

Освен снимката в пазарджишкото издание, във фейсбук се появиха и други доказателства, че Пеевски наистина е в България.

 

 

Потребител на име Мустафа Шукри качи в социалната мрежа два кадъра с политика от село Света Петка. Ето ги.

 

 

 

Оф нюз

https://offnews.bg/politika/eto-go-peevski-poiavi-se-v-platena-publikatcia-vav-vestnik-videlina-703850.html

 

Политика

More in Политика

президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024