Коментари

Любо Кольовски: Борисов не иска да разбере логиката на плаващите пясъци

Любо Кольовски: Борисов не иска да разбере логиката на плаващите пясъци

любо4f3df85fea3d65379764198acb775d50bede43b6
Слушам, гледам и чета тия дни, че Централната избирателна комисия (ЦИК) след мъчително заседаване и дълбок размисъл не намерила никакво нарушение на Изборния кодекс и намира за нормално и естествено премиерът Бойко да бъде министър-председател и паралелно с това да оглавява Предизборния щаб на ГЕРБ и СДС за предстоящите евроизбори.

Според ръководството и членовете на ЦИК премиерът може да оглавява каквито си ще предизборни щабове и не се налага да си пусне заявление за отпуск, докато трае кампанията.

 

 

 

 

Защото няма никакво значение, че премиерът и придружаващите го министри пътуват из страната с държавни средства, с държавни командировъчни, с държавна охрана, с държавни автомобили и навсякъде се хранят и нощуват за сметка на бюджета, след като са открили някакво предприятие, построено с частни средства, но нищо не пречи това откриване да се включи в агитацията им и да се насочи към опонентите им.

 

 

 
Всяка предизборна кампания, независимо от това дали е за европарламент, наш парламент или за месттна власт винаги е била едновременно смешна, но и комична, защото свежда интелектуалното ниво на избирателите до нивото на управниците и опозицията до собственото им ниво, което е твърде ниско и лишено от съдържание.

 

 

 

 

И ние, избирателите, без да щем, се оказваме въвлечени в едно долнопробие и низост на просташка демонстрация на властолюбците, кото искат да се докопат до властта на всяка цена. Може би и другаде по света е същото, а може и да е по-лошо. Но това не оправдава нашенската простотия и простащината на политиците, които подценяват народонаселението и свеждат моралните и нравствените му параметри до своето собствено унизително равнище.

 

 

 

 
Премиерът, ако имаше намерение поне да имитира някакви морални, нравствени качества и политическа етика, каквито той никога не е имал, би трябвало да се усети и да разбере, че сам се вкарва в поредния капан на собствения си бабаитлък и семпъл тарикатлък, които някой ден ще го докарат до трагичен крах.

 

 

 

Но Бойко не разбира и не иска разбере логиката на плаващите пясъци – природно явление с необяснимо и унищожително поведение. Плаващите пясъци един ден умират и изчезват, защото няма с какво да се хранят, след като са погълнали всичко по пътя си. Но това по никой начин не утешава и не помага на погълнатите от плаващите пясъци.
Любо Кoльовски, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024