Uncategorized

Мъж си купи употребяван джип и откри нещо невиждано в тайник на багажника

Мъж си купи употребяван джип и откри нещо невиждано в тайник на багажника

 

1558464847_1

 

 

Куриозен и едновременно с това изключително необикновен случай на покупко-продажба на употребяван автомобил се разпространява в мрежата. 

Разказва го автоблогър с цел да чуе мнението на читателите, за да може и други, които изпаднат в подобна ситуация да знаят какво да направят.

 

 

 

 

Ето какво споделя блогърът:

Мой приятел реши да си купи употребяван кросоувър или SUV. Продаде старата си кола, събра още малко пари, прерови куп обяви и си хареса Toyota Land cruiser 100.

 

 

 

 

Легендарна кола, много надеждна и все още актуална. След няколко огледа той се спря на един черен всъдеход, който за годините си изглеждаше повече от прилично. Имаше само един минус – бившият му собственик. Той беше от типичните представители на една особена класа – късо подстриган, с борческо телосложение.

 

 

 

 

От друга страна документите и Тойотата бяха напълно изрядни и сделката се състоя. Доволният продавач се избави от стария си джип и отпраши на G-класа, моят приятел се сдоби с колата на мечтите си.

 

 

 

 

Като цяло историята трябваше да завърши така, но се появи едно но.

 

 

 

Приятелят ми откара придобивката си в сервиз, където имаше познати, за да провери детайлно още веднъж всичко по колата. Тя наистина се оказа в перфектно техническо състояние, а освен това изскочи и приятен на пръв поглед сюрприз.

 

 

 

Когато разглобиха багажника, за да сменят две тон колони с по-нови, приятелят ми забеляза зад свалените пластмасови панели някакъв пакет.

 

 

 

 

Измъкна го, отвори го, а вътре 3000 долара. Как се се оказали там тъмна Индия. Може би бившият собственик на колата да си ги е заделил за черни дни и да ги е забравил. А може би са мръсни пари от някоя криминална сделка. Много съмнителна работа.

 

 

 

 

Така приятелят ми, вместо да се радва на находката, взе да си блъска главата какво да прави с тези пари.От една страна искаше да звънне и върне парите на мъжа, от който купи колата, но пък той може би не беше първият ѝ собственик.

 

 

 

 

От друга страна никак не му се искаше да си присвои тези долари, защото кой знае какви мрачни истории може да стоят зад тях.

 

 

 

Сега вече мисли дали да не разглоби колата изцяло. Притеснява се, че вътре в нея може да има още скривалища и то не с пари, а с дрога, например.

 

 

Такава с две думи е тази нестандартна история с отворен финал. А вие как бихте постъпили, ако сте на мястото на моя приятел…/

auto.blitz.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023