Политика

Новата партия БТР иска референдум за членството на България в НАТО и ЕС

Новата партия БТР иска референдум за членството на България в НАТО и ЕС

 

20155787_1825998807427182_7210385084578843101_n

 

 

На 22 март 2019 г. Софийски градски съд вписа БТР в регистъра на българските политически партии. Нас ни събира една обща и споделена идея за повече пряка демокрация, за референдуми относно участието на България в политически и военни съюзи, за съживяване и възход на Отечеството.

 

 

Но понеже живеем в реалния свят, за да имаме възможност да развием нашите идеи за ренесанс на всичко най-добро в България, необходимо беше да регистрираме политическата партия „България на труда и разума“, носител на всички тези идеи.

 

 

Ние предлагаме работещи за България и гражданите ѝ идеи, които да ревитализират България и да спечелят мнозинство от поддръжници. Надяваме се и всички вие да споделите нашите желания и действия в подкрепа и развитие на България. Няма да правим революции. Предлагаме революция в мисленето.

 

 

 

Предвиждаме по законен път чрез демократични избори да влезем в парламента и там да предложим и осъществим идеите си. Никой от нас няма желание за власт, пари или постове. Никой от нас не е участвал в политическия живот досега. Това, което ни събира е неистовото желание да продължим успешно България, да премахнем бедността, да заличим принудителната безработица и да възвърнем силата на българската икономика.

 

 

 

Да се опитаме да намалим неприлично нарастващото неравенство, да помогнем на държавата да заеме своето достойно място навсякъде, където чувстваме нейната липса, в защита на всеки български гражданин. Да създадем условия всеки човек в България да живее достойно, спокойно и уверено. Да спрем надвисналата демографска катастрофа и печалната емиграция. Да не допуснем никога вече кражби, разхищения и продажба на работещи структури за скрап, да проявим политическа воля и да изискваме от съответните служби и органи да потърсят сметка на всеки, който е крал и продавал интересите на България и българите.

 

 

 

Да спрем отрицателния „калинков“ подбор, който се извършва непрекъснато. Да убедим всички, че финансовото здраве на държавата зависи от суверенитета на българския лев (който от 22 години е загубен), от стабилността на българското правителство и на БНБ като неотделима част от него и емитер на българския лев. Да променим парадигмата, че за развитието на България са нужни заеми отвън, трансфери на евро, брюкселски или франкфуртски евросубсидии или високи данъци.

 

 

 

Искаме да докажем, че нямаме нужда от ДДС, да докажем, че данъците служат само, за да създадат интерес към заработване на българския лев и за намаляване, в известна степен, на неравнството. Данъците не са средството, чрез което можем да развием инфраструктурата си, висококачествено здравеопазване и социални грижи. Средството е независим лев, здраво и родолюбиво правителство и изобщо изпълнение на програмата на БТР.

 

 

 

Необходимо е провеждане на общонароден референдум относно участието на България в ЕС и НАТО. Спешно е необходимо България да излезе от заробващия ни валутен борд, който сковава българската икономика. В България, в Европа и в света има много българи и български граждани, които са честни, обичат Родината си и ще успеят да постигнат желания от целия български народ прелом!

 

 

 

Подкрепете пробългарската партия „България на труда и разума“, елате с нас да възродим България, заедно с всички, които милеят и споделят нашия родолюбив стремеж!

 

 

Ние отчитаме, че за първи път от много години насам виждаме печеливша идея в модерната монетарна теория (ММТ), която обяснява съвременната икономика и валутна политика по печеливш за България начин. Видяхме и изпитахме на собствения си гръб провала на нео-либералния модел. Корпоративният и финансово-банков глобализъм се стреми с всички сили да промива мозъци на студенти, икономисти и специалисти, да създава компрадорска класа, да купува или подкупва отговорните лица. Ние сме категорично решени да използваме печелившите принципи на ММТ и да спечелим за България икономическа, финансова и политическа независимост!

 

 

 

БТР ще се ръководи и по нов за българската политика начин. Председателят и двамата заместник-председатели на партията например ще се сменяват на ротационен принцип за срок от 1 година измежду 11-те членове на Националния изпълнителен съвет, като всички решения между конгресите ще се взимат с 2/3 мнозинство от 11-те човека. Ще се използват и вътрешнопартийни електронни референдуми по всякакъв въпрос, повдигнат от поне 10% от членовете на партията.

 

 

 
Успех на новорегистрираната партия БТР! Споделете с нас желанието си и силите си за българския възход!

България преди всичко!

Национален изпълнителен съвет:

Валентина Пръвчева – заместник-председател

Валентина Параскевова

Веско Атанасов

Георги Манолов – председател

Даниела Цекова

Илиян Георгиев

Искрен Коцев

Йордан Първанов

Лиляна Германова

Наталия Салимова – заместник-председател

Райчо Марков

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024