Криминално

Нова мълва плъзна в Костенец: Не могат да намерят Чане, защото вече е убит и закопан от…

Нова мълва плъзна в Костенец: Не могат да намерят Чане, защото вече е убит и закопан от…

мълваbig_30_4f5f

 

 

 

Проточилото се 12 дни издирване на заподозрения за две убийства Стоян Зайков-Чане роди нова мълва в Костенец.

 

 

Тя гласи, че бившият затворник е убит заедно с нарочената за негова жертва майка на сина му Милена Шишкова от техен конкурент в погребалния бизнес, а същият килър е ликвидирал по-късно и Валентин Петров, който е надушил какво се е случило.

 

 

„Стоян е закопан някъде, затова и не го намират, а истинският убиец се разхожда около нас необезпокояван“, разказват повярвали в необичайния слух. В подкрепа на него се изтъква и изтеклата информация, че на 20 метра от трупа на Милена следите на Чане се губят, пише „ТрафикНюз“.

 

 

Повечето хора в Костенец обаче гледат скептично на тази хипотеза и се опасяват, че Зайков може да извърши ново покушение.

 

 

 
„Вече забравихме какво е да идеш на лов или за риба. Всеки си мисли как Чане може да изскочи отнякъде и да пречука още някого“, обясняват съседи на Стоян. Продавачите на пазара пък се оплакват, че оборотът им рязко паднал, защото хората предпочитали да си стоят по къщите.

 

 

 
Издирваният Стоян Зайков-Чане вероятно получава редовна информация как върви разследването срещу него, подозират в сформирания полицейски щаб в Костенец. Знае се, че 43-годишният бивш затворник не ползва мобилен телефон и не обича модерните комуникации.

 

 

 

 

Едната възможност е той да е намерил начин да следи как медиите отразят разследването срещу него. Другият вариант е да има помагачи, които му разказват какво знаят за полицейските акции.

 

 

 
Eвентуалният ятак на Стоян обаче едва ли е сред роднините му, защото почти всички са скарани с него. 43-годишният мъж бил близък само със сина си Стивън. 14-годишният ученик всеки ден ходи до къщата, където е живеел с баща си, придружаван от полицаи и психолози, за да храни домашните зайци и кокошки.

 

 
Чане има славата на единак, който не е разчитал на други хора в предишните случаи, когато се е укривал дълго. Сега обаче от него няма никакви следи, което засилва подозренията, че може да има помощници. Това обяснява и защо успява да се изплъзва толкова дълго време на полицейските потери.

 

Петел, Трафик нюз

Криминално

More in Криминално

Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024
1708604719-kolan

Наши митничари накараха турчин да си разхлаби панталона и ето какво откриха / СНИМКА

февруари 22, 2024