ТЕЛЕЦ
Посветете времето си на добри дела и благотворителност. Помогнете на хората в нужда и щедростта ви ще се възнагради. Напрегнат ден с променливо настроение и трудна самоорганизация. Неустойчивостта и колебливите действия ще ви лишат от предимствата, с които петък ви облагодетелства по отношение на материалните задачи.
БЛИЗНАЦИ
Наред с професионалните и битови въпроси, които ви занимават, обърнете повече внимание и на себе си. Хубави новини, активни действия в сферата на деловите и финансовите взаимоотношения, които в едни случаи се характеризират с печалби още сега, а за други са предстоящи. Тази активност е определяща за преобладаващата част от родените в зодията.

РАК
Промени в организацията ви на работа и нововъведения, целящи нейната ефективност ще направят деня ви забързан и интересен. Пълноценен ден, през който голяма част от Раците ще действат успешно по предварително начертания план. Възникват и ядове, но когато има да се върши нещо, проблемите често съпътстват дейността.

ЛЪВ
Новите ви идеи и начинания днес ще намерят добра почва за развитие, но само ако сте подготвени за реализацията им.  Този ден е твърде благоприятен за начало на нещо, което несъмнено ще завърши с пълен успех. Няма значение дали в случая става дума за делова или лична цел. Насочете се към задачите си и действайте с предварителна убеденост в сполуката.

ДЕВА
Нов проект, свързан с дома, бизнеса или професионалната ви заетост са сред успешните занимания за много от вас днес. Спокоен и твърде благоприятен ден, предоставящ чудесни възможности за ангажиране с делови контакти, преговори, практически занимания или просто за отдих. При някои от ангажираните в сферата на бизнеса не са изключени трудни и емоционално наситени преговори.

ВЕЗНИ
С работа върху служебни и лични задачи, и решаване на битови въпроси, които не търпят отлагане, ще бъде запълнен деня на много от вас днес. Петък е твърде благоприятен за реализация в деловата сфера и за удовлетворителни парични постижения. Няма съмнение, че мнозина ще се възползват от този шанс.

СКОРПИОН
При взимане на решения е добре да имате предвид и чуждите интереси, за да не навредите на своите. От постигнатите договорености през днешния ден ще зависи финансиране на нови професионални, битови и бизнес – идеи. При взимане на решения е добре да имате предвид и чуждите интереси, за да не навредите на своите.

СТРЕЛЕЦ
От постигнатите договорености през днешния ден ще зависи финансиране на нови професионални, битови и бизнес – идеи. Голяма част от представителите на зодията са психически претоварени и едва ли ще сгрешат, ако отдъхнат през този ден. Със сигурност ще успеете напълно да се възстановите. За някои обаче това едва ли ще е възможно.

КОЗИРОГ
Изпълнението на делови задачи и всичко, което занимава мислите ви днес ще е ползотворно и ще оставате доволни от свършеното. Днес за представителите на Козирог възникват пречки, които ще предизвикат доста трудности и неудобства за мнозина. Необходимо е да действате с много енергия, за да преодолеете негативните ситуации там, където това зависи от вас.

ВОДОЛЕЙ
С лекота ще усвоявате нови знания и всичко, което предприемете днес ще ви се отдава по-лесно. Голяма част от Водолеите се чувстват силно претоварени психически, но това няма да попречи на ентусиазма им за активно присъствие в обществените среди и за действия по предначертани цели. Не се колебайте да вземате важни решения !

РИБИ
Новите занимания днес ще ви се получават добре, стига да не създавате напрежение с притесненията си. Петък ще зарадва с хубави резултати делово ангажираните Риби. Налице са всички условия за един прекрасен ден, но част от зодията явно възнамеряват да достигнат до яснота по дадени въпроси с партньорите си, което ще предизвика бурни разговори.