Коментари

Граничен полицай от Кулата: Ако ги пускаме по-бързо колите, никой няма да почива по родното Черноморие

Граничен полицай от Кулата: Ако ги пускаме по-бързо колите, никой няма да почива по родното Черноморие

граничнаsafe_image.php

 

 

 

Граничен полицай от ГПКК „Кулата“ написа в социалната мрежа Фейсбук много странен коментар, който буквално взри мрежата. Ето какво написа един от хората работещи зад гишетата на границата с Гърция. Публикуваме без редакторска намеса:

 

 

„Уважаеми сънародници, разбирам болката ви, че се налага да чакате на Кулата, и въпреки факта, че носите всичките документи на колите, на децата си, на вас самите, то искам да ви уверя, че ако ви пускаме по-бързо и не се мотаме, на ден в Гърция ще отиват през петък, събота и неделя повече от 100 000 човека от България, нали разбирате, че това е недопустимо за родният ни летен туризъм и буквално го убивате с желанието си да почивате в Гърция, вместо в България.

 

 

Няма заповед от министерството на вътрешните работи или правителството, да се мотаме и да ви бавим, но ние понеже сме се клели да защитаваме всичко българско и родно с колегите от Златоград при ГПКК „Маказа“, сме се разбрали да не ви пускаме всичките наведнъж, все пак и по родното черноморие трябва да ходят хора.

 

 

Какво е това всички в Гърция, това 300 000 човека за три дена в Гърция ако им оставяте по 100 евро на ден, са си цели 30 милиона евро, вие как я мислте тази работа, ако си харчите парите в Гърция, вместо България ние откъде ще получаваме заплати, ами министрите, депутатите, ами служителите в държавната администрация, мислите ли ги тези неща?

 

 

Разбирам да нямаме море, ама на имаме и не знам защо всички сте юрнали към Гърция, това не е нормално, хора осъзнайте се, нали като харчите парите там, тук ще се теглят пак нови заеми и ще се увеличат цените и данъците на всичко. Вие разбирате ли, че продавате и предавате буквално всичко българско и родно, затова ме послушайте и не се сърдете, че не ви пускаме бързо към Гърция, все пак се надяваме да размислите преди границата, да се ядосате на нашето бавно обслужване и да предпочетете България.

 

 

 

Нали не си мислите, че и телевизиите така без нищо са по задръстванията на ГПКК и те са патриоти като нас и затова ви показват тези опашки и колони от коли, за да се разубедите предварително за Гърция, по – добре по разбитите ни магистрали до родното черноморие отколкото да седите по 2-3 часа под жаркото слънце на границата не мислите ли?

 

 

Дано ни разбирате и нас, освен, че от вас, няма никаква файда за нас граничните полицаи на границата, защото сте ни сънародници и от вас, няма как да си поискаме нещо, то и толкова много сте занатискали за тази Гърция, че не знам дали си струва да ви обслужваме за тези ниски заплати?“

Източник:

xaknewsdaybg.blogspot.com

loading...
0
Коментари

More in Коментари

ицо1562516244

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние

юли 8, 2019
пасков564a99bb65e39

Виждам увеличаваща се, но не критична маса народ, не виждам достатъчно априлци, „хвърковата чета“…

юли 7, 2019
safe_image

Българинът днес живее 3.5 пъти по-зле отколкото през 1988 г.! Вижте фактите:

юли 7, 2019
akad

Акад. Петър Иванов: Българите намаляваме всеки час с 20 души. Бог да прости България!

юли 6, 2019
soc4-795x469

Омръзна ми да ме питат какво е било НРБ за мен. Сега ще ви напиша какво беше за 99% от народа. Останалият 1% бяха в Белене!

юли 6, 2019
баба

Пръстите на баба

юли 5, 2019