Политика

Ето кои са Цецовите хора в ГЕРБ – някои от тях може да се окажат скрити „мини“ за властта на Борисов

Ето кои са Цецовите хора в ГЕРБ – някои от тях може да се окажат скрити „мини“ за властта на Борисов

 

цц991-ratio-cvetan-cvetanov

 

 

Понеже МенТа Стоянова първа хвърли камък срещу Цветанов, не я е срам, нека да припомним, че не само тя и протежето й Иван Тотев, докарал Пловдив до невиждано падение с решаващото съдействие на бившата данъчна №1 на града, при която местните олигарси станаха милионери от ДДС, както сами разказват, са хора на Цецо.
Много други, които поне имат доблестта да си траят, до вчера се водеха най-близки на втория в ГЕРБ. Но един само Веско Маринов постъпи мъжки и застана зад другаря си.

 
Ето кои са най-видните:
Цвета Караянчева, председател на парламента, двамата с ЦЦ бяха единствените европейски политици на конгресите на Ердоган, той я издигна за шеф на НС на мястото на Димитър Главчев.
Мария Габриел, еврокомисар, заради която Лиляна Павлова не стана водач на листата, а чрез партиен саботаж не можа да измести Александър Йорданов, получил неподозирани преференции в райони, където СДС на практика няма електорат.
Цветомир Паунов, дясната ръка на Цветанов, оргсекретарят на ГЕРБ, комуто Борисов рече, че ще увеличат правомощията, шеф на софийската организация, която е най-важна в Партията, но постигна рекордно ниски в историята си резултати именно на Евровота, където разликата й с БСП беше двойно по-малка, отколкото в страната.
Данаил Кирилов, министър на правосъдието, коментарите са излишни.
Деси Танева, министър на земеделието, при която ЕС спря 160 млн.евро на България заради къщите за гости, а сега – след връщането й в МЗХГ, се оказа, че глобите ще останат за сметка на данъкоплатците, построили 5-те вили на Карадайъ и на другите сановници.

 

 


Петя Аврамова, министър на регионалното развитие и строителството, заедно с назначения от нея нов шеф на АПИ

 

 


Ева Майдел, Андрей Ковачев и Андрей Новаков – евродепутати, Емил Радев
 – вече екс евродепутат и кандидат за главен прокурор на републиката

 

 

 

София Владимирова – председател на СЕМ

 

 

 

Елен Герджиков – председател на Столичния общински съвет и „автор“ на крадения слоган на ГЕРБ за европейските избори Европа ни чува

 

 
Почти 100% от СЪВЕТНИЦИТЕ В КАБИНЕТА НА ПРЕМИЕРА, ДЕПУТАТИТЕ, ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ, КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ ( ОТ ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ СА САМО ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ПАРТИЯТА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА И ВЕРОЯТНО БУРГАСКИЯТ Й КОЛЕГА ДИМИТЪР НИКОЛОВ), ЗАМЕСТНИК – МИНИСТРИТЕ ИЗЛЪЧЕНИ ОТ ПАРТИЯТА С МНОГО МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, НО И СЪС ЗНАКОВИ ФИГУРИ КАТО:

 

 

 


Георг Георгиев – заместник – министър на външните работи и шеф на младежите от ГЕРБ

Красимир Ципов – заместник – министър на вътрешните работи
Цветанов е човекът, подбрал и общинските съветници от ГЕРБ в цялата страна, на които предстои да се явяват на изборите през есента, като изключенията се броят на пръсти в тази 4-цифрена армия, както и сред шефовете на общинските организации на Партията.

 

 


Посредством Делян Добрев, шефовете на енергийните дружества на държавата, а чрез други – и на повечето фирми с публична собственост – независимо дали държавна или общинска. Примерите са от РВД надолу.

 

19 минути

https://19min.bg/news/8/114004.html

loading...
0
Политика

More in Политика

григорfa7fcd9b9c5f345c36a4a004b08135ed

Григор Димитров вдига небостъргач насред Борисовата градина след ОК от Борисов!

юли 8, 2019
божковbig_97

Божков, Домусчиев и Ганчев на килимчето при Първия! Цацаров и Боби Михайлов също на безпрецедентната среща

юли 8, 2019
врагаphpqxef7f_800x

В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет. Ако го хванат, няма да има милост

юли 7, 2019
белградbig_images_40_

Скандалът с Белград се разраства: Думите на Борисов са неверни! Не касаят сръбското сирене, а териториалната цялост на Сърбия!

юли 7, 2019
дружноbig_borisov-i-tsvetanov-posledno-edin-drug-002

ГЕРБ дружно „взеха главата“ на Цветанов. Само 10 души гласуваха „против

юли 7, 2019
66252025_2118061954966871_1191990653140074496_o

Нинова: Употребиха гнева на хората, за да легализират обръчите си от фирми

юли 7, 2019