Политика

Кмет прекъсна тока на бедно семейство, негласувало за ГЕРБ

Кмет прекъсна тока на бедно семейство, негласувало за ГЕРБ

bedni

 

 

 

Семейство от село Медени поляни с болно дете, беше оставено по най-бруталния начин без ток, защото не изпълнило заръките на местния кмет от ГЕРБ Абдула Абдулах – как да гласува на евроизборите.

 

 

 

Късно вечерта в петък получих сигнал от притеснени родители, които се грижат за болното си дете, че са оставени без ток от кмета на село Медени поляни, съобщи кметът на община Сърница Неби Бозов. Медени поляни се намира административно в най-новата 12-та община в пазарджишка област-Сърница и на последните местни избори там избраха кмет от управляващата партия. Общинският кмет Бозов разказа, че семейството е включено към трафопоста на кметството и редовно им се фактурират изразходваните количества ел. енергия.

 

 

 

 

Документът, който Абдулах издавал на всички вързани към кметството, е хвърчащ ордер. По този начин той държи в подчинение цялото село.Без писмено предупреждение, еднолично кметът на селото им спира тока, защото не са го послушали за коя партия да гласуват на отминалите избори за Европейски парламент, пострадалото семейство е единственото, което се е осмелило да разкаже това, защото детето им е болно и без ток те не могат да карат дълго.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

„След мое обаждане късно снощи и молба към кмета до изясняване на случая да се пусне ток на семейството получих отговор – „Няма да имат ток, който и да ми се обади“. Обясних му, че с действията си застрашава живота на едно невинно дете, но отговорът пак беше същият и накрая въпросният господин си изключи телефона. Със съдействието на съседката им Казима Двяук, включили се доброволно служители на общината, семейството вече имат ток от независим от кметството източник.

 

 

 

Още в понеделник ще разпоредя цялостна проверка на Кметство село Медени поляни, за начина на стопанисване и управление на общинската собственост, която някой вече си е помислил, че му е лична.С резултатите от проверката ще запозная всички отговорни институции и ще настоявам за строгост на закона.

 

 

 

Ще запозная и премиера на Република България г-н Борисов, защото той обеща, че ще „РЕЖЕ ДО ДЪНО“ и ще изкорени от ГЕРБ моделите „ЦЕКО ЧОЧЕВ“ И „МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“, допълва Неби Бозов. Само за справка ДПС в този район печели над 200 гласа, а ГЕРБ – едва 75. Ще сезирам прокуратурата и всички институции в понеделник, каза още Неби Бозов.

Източник: Монитор

loading...
0
Политика

More in Политика

big_30_3

Нинова посочи двете причини, заради които оттегли оставката си

юни 17, 2019
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Много е важно България да не остава без политическа опозиция

юни 16, 2019
конгрес980x551_1560672913

Корнелия Нинова оттегли оставката си, остава лидер на БСП

юни 16, 2019
big_11cc

Конгресът на БСП решава кой и как ще управлява партията

юни 16, 2019
gancheva-bahanov

„Биволъ“: Само за 4 дни ЦИК е изяла 13577 лева – по 169 лева на човек на ден… И машинното гласуване

юни 15, 2019
Image_7191953_308_0

Стефан Данаилов: Моля Нинова да не подава оставка, да поеме критиките и да спаси партията!

юни 14, 2019