Политика

Кмет прекъсна тока на бедно семейство, негласувало за ГЕРБ

Кмет прекъсна тока на бедно семейство, негласувало за ГЕРБ

bedni

 

 

 

Семейство от село Медени поляни с болно дете, беше оставено по най-бруталния начин без ток, защото не изпълнило заръките на местния кмет от ГЕРБ Абдула Абдулах – как да гласува на евроизборите.

 

 

 

Късно вечерта в петък получих сигнал от притеснени родители, които се грижат за болното си дете, че са оставени без ток от кмета на село Медени поляни, съобщи кметът на община Сърница Неби Бозов. Медени поляни се намира административно в най-новата 12-та община в пазарджишка област-Сърница и на последните местни избори там избраха кмет от управляващата партия. Общинският кмет Бозов разказа, че семейството е включено към трафопоста на кметството и редовно им се фактурират изразходваните количества ел. енергия.

 

 

 

 

Документът, който Абдулах издавал на всички вързани към кметството, е хвърчащ ордер. По този начин той държи в подчинение цялото село.Без писмено предупреждение, еднолично кметът на селото им спира тока, защото не са го послушали за коя партия да гласуват на отминалите избори за Европейски парламент, пострадалото семейство е единственото, което се е осмелило да разкаже това, защото детето им е болно и без ток те не могат да карат дълго.

 

 

 

 

„След мое обаждане късно снощи и молба към кмета до изясняване на случая да се пусне ток на семейството получих отговор – „Няма да имат ток, който и да ми се обади“. Обясних му, че с действията си застрашава живота на едно невинно дете, но отговорът пак беше същият и накрая въпросният господин си изключи телефона. Със съдействието на съседката им Казима Двяук, включили се доброволно служители на общината, семейството вече имат ток от независим от кметството източник.

 

 

 

Още в понеделник ще разпоредя цялостна проверка на Кметство село Медени поляни, за начина на стопанисване и управление на общинската собственост, която някой вече си е помислил, че му е лична.С резултатите от проверката ще запозная всички отговорни институции и ще настоявам за строгост на закона.

 

 

 

Ще запозная и премиера на Република България г-н Борисов, защото той обеща, че ще „РЕЖЕ ДО ДЪНО“ и ще изкорени от ГЕРБ моделите „ЦЕКО ЧОЧЕВ“ И „МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“, допълва Неби Бозов. Само за справка ДПС в този район печели над 200 гласа, а ГЕРБ – едва 75. Ще сезирам прокуратурата и всички институции в понеделник, каза още Неби Бозов.

Източник: Монитор

loading...
0
Политика

More in Политика

ивица336CA6FC-6398-410A-BE64-1D4C9D502FB0_cx7_cy0_cw89_w1023_r1_s

Борисов: Докато Дачич не ми каже – Извинявай, Бойко, нито Вучич, нито Ана да не ме търсят!

юли 9, 2019
big_Boiko_Borisov1

Борисов: Григор Димитров мина да го видя, защото има същата контузия като мен. Не е за строеж

юли 9, 2019
brnabic-i-borisov

Борисов към сръбския премиер: Толкова ви обичам, нищо не съм рекъл

юли 9, 2019
григорfa7fcd9b9c5f345c36a4a004b08135ed

Григор Димитров вдига небостъргач насред Борисовата градина след ОК от Борисов!

юли 8, 2019
божковbig_97

Божков, Домусчиев и Ганчев на килимчето при Първия! Цацаров и Боби Михайлов също на безпрецедентната среща

юли 8, 2019
врагаphpqxef7f_800x

В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет. Ако го хванат, няма да има милост

юли 7, 2019