Политика

Кмет прекъсна тока на бедно семейство, негласувало за ГЕРБ

Кмет прекъсна тока на бедно семейство, негласувало за ГЕРБ

bedni

 

 

 

Семейство от село Медени поляни с болно дете, беше оставено по най-бруталния начин без ток, защото не изпълнило заръките на местния кмет от ГЕРБ Абдула Абдулах – как да гласува на евроизборите.

 

 

 

Късно вечерта в петък получих сигнал от притеснени родители, които се грижат за болното си дете, че са оставени без ток от кмета на село Медени поляни, съобщи кметът на община Сърница Неби Бозов. Медени поляни се намира административно в най-новата 12-та община в пазарджишка област-Сърница и на последните местни избори там избраха кмет от управляващата партия. Общинският кмет Бозов разказа, че семейството е включено към трафопоста на кметството и редовно им се фактурират изразходваните количества ел. енергия.

 

 

 

 

Документът, който Абдулах издавал на всички вързани към кметството, е хвърчащ ордер. По този начин той държи в подчинение цялото село.Без писмено предупреждение, еднолично кметът на селото им спира тока, защото не са го послушали за коя партия да гласуват на отминалите избори за Европейски парламент, пострадалото семейство е единственото, което се е осмелило да разкаже това, защото детето им е болно и без ток те не могат да карат дълго.

 

 

 

 

„След мое обаждане късно снощи и молба към кмета до изясняване на случая да се пусне ток на семейството получих отговор – „Няма да имат ток, който и да ми се обади“. Обясних му, че с действията си застрашава живота на едно невинно дете, но отговорът пак беше същият и накрая въпросният господин си изключи телефона. Със съдействието на съседката им Казима Двяук, включили се доброволно служители на общината, семейството вече имат ток от независим от кметството източник.

 

 

 

Още в понеделник ще разпоредя цялостна проверка на Кметство село Медени поляни, за начина на стопанисване и управление на общинската собственост, която някой вече си е помислил, че му е лична.С резултатите от проверката ще запозная всички отговорни институции и ще настоявам за строгост на закона.

 

 

 

Ще запозная и премиера на Република България г-н Борисов, защото той обеща, че ще „РЕЖЕ ДО ДЪНО“ и ще изкорени от ГЕРБ моделите „ЦЕКО ЧОЧЕВ“ И „МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“, допълва Неби Бозов. Само за справка ДПС в този район печели над 200 гласа, а ГЕРБ – едва 75. Ще сезирам прокуратурата и всички институции в понеделник, каза още Неби Бозов.

Източник: Монитор

loading...
0
Политика

More in Политика

567708

Ген. Съби Събев: Не можем да сме пацифисти, Русия трупа оръжие и се нуждае от адекватен отговор

ноември 16, 2019
dfz

Къщите за гости на кметове, ортаци и роднини на ГЕРБ и ДПС ще се плащат от данъкоплатците

ноември 15, 2019
b-24778-i-TuWDmnVwdh9vde4YGhtS

Гoрaнoв към журнaлиcтка: Говорим каквото ние искаме, а не вие каквото кажете

ноември 15, 2019
нинова нс3

БСП: Решението за болничните е възможно най-несправедливото – призоваваме всички работещи да не го приемат мълчаливо

ноември 15, 2019
menda

Менда натопи патриотите за болничните и отсече: Правим го, за да спрат злоупотребите, не за да обслужим работодателите

ноември 15, 2019
146298_660_370

Боил Банов: Излъган съм. Срещу мен се води лична, мръсна, гадна вендета. Искат да ударят по престижа на ГЕРБ

ноември 15, 2019