Коментари

Олигофрени, къде виждате проблеми?

Олигофрени, къде виждате проблеми?

 

908b2206abdd2fd2e50949af6befc4d1

 

 

Еха, голяма веселба се е заформила на вчерашния годишен бал на КРИБ, който под строй бе посетен от почти цялото правителство, предвождано от премиера Бойко Борисов. От изтеклите материали можем да видим как Борисов и председателят на КРИБ Кирил Домусчиев се забавляват позирайки пред фотографите и камерите към коя телевизия да гледат – БТВ или Нова. Весело му е на Борисов, но той си знае, накъдето и да гледа, все хубав ще го изкарат. И магаре да върже, ще го изберАт. То около него са си все магарета – и в партията, и коалиционните партньори, и избиратели, и журналисти. Никой не смее „гък“ да му каже.

 

 

 

 

 

Интересно как този виден европейски демократ Бойко Борисов не се впечатли от случващото се в Нова Телевизия и онлайн медийната група на Нетинфо след покупките им от Кирил Домусчиев. Не го ли информира, както наскоро разбрахме от удобните сайтове, „вездесъщата“ Севделина Арнаудова, за това как се развива медийният пазар в България. И не би ли следвало прогонването на редица качествени журналисти от Нова и gong.bg затова, че могат да виждат нещата в различни тонове от лудогорско зелено и пеевско турскосиньо, да доведе до съответната критична реакция от министър- председателя?

 

 

 

Който иначе е голям мъжкар, ама май е тотален страхливец. Когато му угодничат е ербап, а стане ли напечено се държи недостойно. Но психопрофилът и театралните заложби на Борисов са за отделна статия. В тази връзка припомняме едно видео, с репортер дръзнал да зададе неудобен въпрос на Борисов. Реакцията е подобаваща „Вие от коя медия сте?“, сиреч как така още не съм изпратил някой да ви купи? Е, вече са овладяни почти всички.

 

 

 

 

 

Същият е и Домусчиев. Велик бизнесмен, ама го е страх от елементарна критичност. Господа, така не се става голям. Парите и властта в България никога няма да са мерило за успех, защото всички знаем масово как се печелят. Истинското мерило е мъжествеността. А докато вие двамата се лигавите, смейкайки се за Нова телевизия, ще си останете недостойни. И историята няма да запомни нито единия, нито другия, камо ли третия, който пропусна мероприятието. Вероятно представляван от програмния директор и нов собственик на Канал 3 Ива Стоянова. Или пък третия от заглавната снимка на материала – почетният председател на ДПС и шеф на „Минстрой“ Николай Вълканов.

 

 

 

А Домусчиев е нормално тази седмица да е в добро настроение. В понеделник си го премести от единия в другия. Журналиста, де – лицето Бисер Тошев станал мениджър „Съдържание и развитие“ на gong.bg. Същият е доказан поклонник на Лудогорец и писач на удобни за клуба и Домусчиев статии в сайта Sportal, който неофициално също е на Домусчиев. Въпросът вече е коя медия в България не е негова или на Пеевски? Де да бяха само медиите.

 

 

 

Това ни е криворазбраната демокрация и изкривеният капитализъм. Власт и бизнес в едно. Срещу размяна на услуги, притъпяване на хора и медии, работници-гласоподаватели и най-вече превъртане на едни много пари. За сметка на хората.

Така е, олигофрени, вие къде виждате проблеми?

 

бел. ред. Ползваните видеа са от „Дневник“ и gospodari.com.

 

 

Тихомир Шумов

Факти БГ

https://m.fakti.bg/bulgaria/385646-oligofreni-kade-vijdate-problemi

 

loading...
0
Коментари

More in Коментари

йотовскиphpoozhtz_800x

Направих го сега!

юли 10, 2019
СЛАВИТР98d43c07835fcfc0e00b083aa00c6eccaea921ee

Слави Трифонов за машинното гласуване: „Щракалките“ са в СИК, РИК, ЦИК и „Информационно обслужване“

юли 10, 2019
safe_image

Бай Ганьо дипломат. Или как една мутра ни изложи навсякъде…

юли 9, 2019
20150103.uzyhoncrhw

Каролев жегна българите и потресе с данни за цените на плажа в Гърция (СНИМКА)

юли 9, 2019
ачич1905863_1321321312_ls

„Искам Ивица Дачич да ми се извини публично“… Да беше жив Алеко, щеше да напише „Бай Ганьо дипломат“

юли 9, 2019
сирене78d0448dcbc433c712999088f58b3a63ae37857b

Българско сирене в Швеция по 8,80 за кг., у нас – близо 15 лв. за кг.

юли 9, 2019