Коментари

Олигофрени, къде виждате проблеми?

Олигофрени, къде виждате проблеми?

 

908b2206abdd2fd2e50949af6befc4d1

 

 

Еха, голяма веселба се е заформила на вчерашния годишен бал на КРИБ, който под строй бе посетен от почти цялото правителство, предвождано от премиера Бойко Борисов. От изтеклите материали можем да видим как Борисов и председателят на КРИБ Кирил Домусчиев се забавляват позирайки пред фотографите и камерите към коя телевизия да гледат – БТВ или Нова. Весело му е на Борисов, но той си знае, накъдето и да гледа, все хубав ще го изкарат. И магаре да върже, ще го изберАт. То около него са си все магарета – и в партията, и коалиционните партньори, и избиратели, и журналисти. Никой не смее „гък“ да му каже.

 

 

 

 

 

Интересно как този виден европейски демократ Бойко Борисов не се впечатли от случващото се в Нова Телевизия и онлайн медийната група на Нетинфо след покупките им от Кирил Домусчиев. Не го ли информира, както наскоро разбрахме от удобните сайтове, „вездесъщата“ Севделина Арнаудова, за това как се развива медийният пазар в България. И не би ли следвало прогонването на редица качествени журналисти от Нова и gong.bg затова, че могат да виждат нещата в различни тонове от лудогорско зелено и пеевско турскосиньо, да доведе до съответната критична реакция от министър- председателя?

 

 

 

Който иначе е голям мъжкар, ама май е тотален страхливец. Когато му угодничат е ербап, а стане ли напечено се държи недостойно. Но психопрофилът и театралните заложби на Борисов са за отделна статия. В тази връзка припомняме едно видео, с репортер дръзнал да зададе неудобен въпрос на Борисов. Реакцията е подобаваща „Вие от коя медия сте?“, сиреч как така още не съм изпратил някой да ви купи? Е, вече са овладяни почти всички.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

Същият е и Домусчиев. Велик бизнесмен, ама го е страх от елементарна критичност. Господа, така не се става голям. Парите и властта в България никога няма да са мерило за успех, защото всички знаем масово как се печелят. Истинското мерило е мъжествеността. А докато вие двамата се лигавите, смейкайки се за Нова телевизия, ще си останете недостойни. И историята няма да запомни нито единия, нито другия, камо ли третия, който пропусна мероприятието. Вероятно представляван от програмния директор и нов собственик на Канал 3 Ива Стоянова. Или пък третия от заглавната снимка на материала – почетният председател на ДПС и шеф на „Минстрой“ Николай Вълканов.

 

 

 

А Домусчиев е нормално тази седмица да е в добро настроение. В понеделник си го премести от единия в другия. Журналиста, де – лицето Бисер Тошев станал мениджър „Съдържание и развитие“ на gong.bg. Същият е доказан поклонник на Лудогорец и писач на удобни за клуба и Домусчиев статии в сайта Sportal, който неофициално също е на Домусчиев. Въпросът вече е коя медия в България не е негова или на Пеевски? Де да бяха само медиите.

 

 

 

Това ни е криворазбраната демокрация и изкривеният капитализъм. Власт и бизнес в едно. Срещу размяна на услуги, притъпяване на хора и медии, работници-гласоподаватели и най-вече превъртане на едни много пари. За сметка на хората.

Така е, олигофрени, вие къде виждате проблеми?

 

бел. ред. Ползваните видеа са от „Дневник“ и gospodari.com.

 

 

Тихомир Шумов

Факти БГ

https://m.fakti.bg/bulgaria/385646-oligofreni-kade-vijdate-problemi

 

loading...
0
Коментари

More in Коментари

ВИСОЦКИАз не обичам - едно великолепно стихотворение от Владимир Висоцки

Аз не обичам – едно великолепно стихотворение от Владимир Висоцки

юни 17, 2019
big_12

Бенатова, след като напусна Нова Тв: На лешоядите ще кажа…

юни 14, 2019
bobi_mihailov_napuska_stadiona

Да поздравим Боби, шейхът на българския футбол, за интелекта и скромността му!

юни 12, 2019
165980_105672529577470_189809084_n-e1517779137102

За един членски внос…

юни 8, 2019
10629684_341883245982904_4046310937868108206_n

Какви бяхме ние, децата живели в НРБ

юни 7, 2019
pr

За 30 години съсипаха построеното от Тодор Живков, а най-лошото – изгубихме децата си, няма ги…

юни 7, 2019