Криминално

Венцислав издъхва на рождения ден на сина си след 3 дни в кома

Венцислав издъхва на рождения ден на сина си след 3 дни в кома

 

 

big_157d

 

 

Мъж с корен от санданското село Петрово издъхна след 3 дни в кома в английска болница вследствие на хулиганско нападение след мача от Шампионската лига между „Ливърпул“ и „Тотнъм“ в събота – точно в деня на рождения ден на един от синовете му.

 

51-годишният Венцислав Маргинов с двамата си синове бил да гледа мача в кръчма в центъра на град Саутпорт. Според liverpoolecho.co.uk той бил нападнат в гръб, докато се прибирал към вкъщи, при падането си ударил лошо главата, вследствие на което изпаднал в кома. С наранявания по лицето в болница „Dintree” е бил приет и 28-годишният му син.

За нападението първоначално полицията е задържала 31-годишен мъж от Саутпорт, разследващите търсят дали атаката срещу българина има връзка с друга, при която по-рано същия ден 32-годишен е нападнат пред ресторант „Pоtting Shed” на „Лорд стрийт“.

 

 

 

 

Случаят се разследва от  инспектор-детектив Гари Стратън, който е направил следното изявление: „Това беше жестока атака срещу баща на двама синове, докато са се прибирали вкъщи, разследването е на ранен етап и се опитваме да установим мотивите за нападението. Саутпорт беше в плен на финала на Шампионската лига и призовавам всеки, който е бил в района на „Лорд стрийт“, близо до хотел „Скарибрик“, и е станал свидетел на нападението, или ако има направени снимки с мобилен телефон, да се свърже с полицията!“.

 

 

 

 

Репортер на “Струма” успя да се свърже вчера с негов колега. Ето какво разказа Мишо, потресен от новината: “Разбрах, че Венци е тежко пострадал, но не можем да осъществим връзка с никого от близките му. Ние работехме заедно в куриерска фирма с още няколко българи. В събота дори той си взе един почивен ден заради мача, тъй като е футболен запалянко. От петък не сме го чували и виждали, безпокоим се всички какво се случва, дали е жив…”, каза колегата Мишо.

 

 

 

 

 

Бедите в семейството на пострадалия българин обаче продължили и на следващия ден, в неделя бащата на Венцислав, 70-годишният Стойчо Маргинов, също пострада тежко и в момента се бори за живота си в софийска клиника. Докато цепел дърва в двора на къщата си в Петрово, го ударила цепеница по главата. Той потърсил лекарска помощ в Сандански, след направените му изследвания станало ясно, че е със счупен череп и кръвоизлив в мозъка. По спешност е  транспортиран към софийска болница за мозъчна операция.

 

 

 

 

 

Венци има и по-малък брат, Стоян, който е на 47 г. и живее в София.

Потърсихме за повече информация за тежкия инцидент с нашенеца в Англия и кмета на село Петрово Методи Атанасов, който обаче научи от нас за драмата на семейство Маргинови. Той не знаеше за трагедията с Венци. Кметът бе откровен, че не познава добре Венци, но с брат му Стоян навремето били големи приятели. Двамата братя като деца често идвали през ваканциите в санданското село Петрово, откъдето е баща им. Майка им пък е от съседното село Лехово, но живее в София.

 

 

 

 

 

 

Снощи съпругата на Венцислав – Бранимира, съобщи с трогателен пост на страницата си във Фейсбук черната вест за смъртта му.

Венци и синовете му Христо и Станимир гледали финала на Шампионската лига в бар в Саутпорт. Мъжете били привърженици на футболния клуб „Ливърпул“, които спечелиха срещата. Когато тръгнали към дома си, тримата били нападнати. При атаката пострадал и големият син на Венцислав – Станимир. Трагедията става навръх рождения ден на един от синовете му, пише 24 часа.

 

 

 

 


Улицата, на която е станало нападението

 

 

СТрума, Петел, 24 часа

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024