Политика

Кмет прекъсна тока на бедно семейство, негласувало за ГЕРБ

Кмет прекъсна тока на бедно семейство, негласувало за ГЕРБ

bedni

 

 

 

Семейство от село Медени поляни с болно дете, беше оставено по най-бруталния начин без ток, защото не изпълнило заръките на местния кмет от ГЕРБ Абдула Абдулах – как да гласува на евроизборите.

 

 

 

Късно вечерта в петък получих сигнал от притеснени родители, които се грижат за болното си дете, че са оставени без ток от кмета на село Медени поляни, съобщи кметът на община Сърница Неби Бозов. Медени поляни се намира административно в най-новата 12-та община в пазарджишка област-Сърница и на последните местни избори там избраха кмет от управляващата партия. Общинският кмет Бозов разказа, че семейството е включено към трафопоста на кметството и редовно им се фактурират изразходваните количества ел. енергия.

 

 

 

 

Документът, който Абдулах издавал на всички вързани към кметството, е хвърчащ ордер. По този начин той държи в подчинение цялото село.Без писмено предупреждение, еднолично кметът на селото им спира тока, защото не са го послушали за коя партия да гласуват на отминалите избори за Европейски парламент, пострадалото семейство е единственото, което се е осмелило да разкаже това, защото детето им е болно и без ток те не могат да карат дълго.

 

 

 

 

„След мое обаждане късно снощи и молба към кмета до изясняване на случая да се пусне ток на семейството получих отговор – „Няма да имат ток, който и да ми се обади“. Обясних му, че с действията си застрашава живота на едно невинно дете, но отговорът пак беше същият и накрая въпросният господин си изключи телефона. Със съдействието на съседката им Казима Двяук, включили се доброволно служители на общината, семейството вече имат ток от независим от кметството източник.

 

 

 

Още в понеделник ще разпоредя цялостна проверка на Кметство село Медени поляни, за начина на стопанисване и управление на общинската собственост, която някой вече си е помислил, че му е лична.С резултатите от проверката ще запозная всички отговорни институции и ще настоявам за строгост на закона.

 

 

 

Ще запозная и премиера на Република България г-н Борисов, защото той обеща, че ще „РЕЖЕ ДО ДЪНО“ и ще изкорени от ГЕРБ моделите „ЦЕКО ЧОЧЕВ“ И „МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“, допълва Неби Бозов. Само за справка ДПС в този район печели над 200 гласа, а ГЕРБ – едва 75. Ще сезирам прокуратурата и всички институции в понеделник, каза още Неби Бозов.

Източник: Монитор

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024