ИНЦИДЕНТИ

Меркел с нов пристъп на токов удар – вижте как се разтресе цялата… ВИДЕО

Меркел с нов пристъп на токов удар – вижте как се разтресе цялата… ВИДЕО

 

 

epa07676360 (L-R) German Chancellor Angela Merkel, German President Frank-Walter Steinmeier, outgoing German Minister of Justice Katarina Barley and designated Minister of Justice Christine Lambrecht during the handing over of the certificates of appointment and discharge as Ministers of Justice at Bellevue Palace in Berlin, Germany, 27 June 2019. In an official ceremony German President Frank-Walter Steinmeier signed the certificates of discharge for the Ministry of Justice and approved the certificate of appointment of the new Justice Minister.  EPA/CLEMENS BILAN

Германският канцлер Ангела Меркел ще отпътува за срещата на страните членки на Г-20 в Япония, каза нейният говорител, въпреки че преживя втори пристъп на неконтролируемо разтрисане на публично събитие за малко повече от една седмица.

 

 

„Всичко продължава по план“, увери говорителят Щефен Зайберт пред германските медии, допълвайки: „Канцлерът e добре.“

 

 

Германският канцлер видимо се тресеше, след като се срещна с президента Франк-Валтер Щайнмайер в двореца Белвю в Берлин тази сутрин. Кадри показаха да предлагат вода на Меркел, която тя отказа с жест с глава.

 

 

 

 

 

Фотограф на германската информационна агенция ДПА заяви, че Меркел е изглеждала по-добре, след като е започнала да се движи отново.

 

 

 

64-годишната Меркел присъстваше на събитие, отбелязващо напускането на правосъдния министър Катарина Барли, която напуска поста, за да стане евродепутат, и полагането на клетва от нейния наследник – Кристин Ламбрехт, която също е от Германската социалдемократическа партия.

 

 

 

На 18 юни Меркел беше видяна да трепери неконтролируемо по време на официалната церемония по посрещането на украинския президент Володимир Зеленски. Тя по-късно обяви, че причината за това е дехидратация, посочвайки, че се чувства по-добре, след като пийнала вода.

 

 

 

Канцлерът беше видяна да трепери също по време на официалната церемония по посрещането ѝ във влажни условия в Мексико сити през 2017 г.,, където се срещна с тогавашния президент на Мексико Енрике Пеня Нието.

 

 

 

Германия в момента е залята от гореща вълна, като температурите достигнаха рекордните 38,6 градуса вчера.

Меркел е начело на Германия от 2005 г.

 

Нюз БГ

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024