Криминално

Поредно зверство: Сезонно нает за готвач садистично изнасили момиче в хотелска стая в Слънчев бряг

Поредно зверство: Сезонно нает за готвач садистично изнасили момиче в хотелска стая в Слънчев бряг

 

1547202355-50196295-366203817491671-9159262571855872000-n

 

 

 

Жестокият изнасилвач на 24-годишната А.Ф. е заловен след отлична работа на криминалистите от РУ-Несебър. Извергът вече е с повдигнато обвинение и е откаран в ареста за 72 часа, пише Флагман.бг.

 

 

Установено е, че това е Божидар И., от Ямбол, с криминално досие. Той е на 25 години и се намирал в Слънчев бряг, тъй като бил нает като готвач в хотел.

 

 

 

„Не допускахме, че този човек има и условна присъда за грабеж. Имаме проблеми с персонала и наемаме всеки, който покаже и минимални качества за съответната длъжност. Не останаха кадри в туризма – дори не ми е минавало през ума да правя справки в полиция и следствие за евентуално досие“, каза работодателят на Божидар И.

 

 

 

Междувременно се разбра, че в нощта преди да проследи до хотелската й стая жертвата, Божидар е изпил доста голямо количество алкохол.

 

 

 

Криминалистите от Несебър са хвърлили огромно количество труд и умения, за да идентифицират точно извършителя, което било сторено още в събота около обед, но отнело няколко часа, за да открият къде се намират в курорта.

 

 

 

 

Районното управление на МВР в Несебър включило от събота сутринта целия си ресурс от криминалисти, оперативни и разследващи полицаи в издирването на млад мъж с тъмен цвят на кожата и с антропологични белези на циганин, с татуирана плетеница на дясната ръка, с ръст около 180 см, добре сложен.

 

 

 

Свалени са записи от камери по алеи, ресторанти и хотели в самия център на курорта в кв. Чайка, пише „Флагман“, позовавайки се на свой източник от прокуратурата в Слънчев бряг, запознат с огромното количество информация, събрана при огледа и от оперативно издирвателните мероприятия от събота и неделя.

 

 

 

Разпитана и привикана за разпознаване е огромна част от криминалния контингент, търси се брутален изнасилвач, който около 5 часа сутринта в събота е проникнал в хотелската стая на 24-годишно момиче. Нахвърлил се върху спящата и беззащитна жертва, удрял я жестоко, заплашвал я, че ще я умъртви, ако вика за помощ и ако не му позволи да удовлетвори нагона си. Затискал главата й с възглавница и е истинско чудо, че не я е задушил.

 

 

 

Вероятно жертвата е била набелязана и проследена от предния ден. Момичето е от български произход, то е оказало яростна съпротива, поради което е било наранено на много места по тялото, има следи от душене.

След като задоволил животинските си инстинкти садистът е избягал.

 

 

 

Жертвата се обадила на тел.112, след което е откарана в болница.

В показанията си пред разследващите пострадалата е казала, че не познава този човек и че за първи път го вижда. Дала е ясно описание.

 

Флагман, Блиц

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024