Коментари

Представяте ли си Макрон, Меркел или Мей да кажат на своите народи: “И магаре да ви бях посочил, щяхте да го изберете”?

Представяте ли си Макрон, Меркел или Мей да кажат на своите народи: “И магаре да ви бях посочил, щяхте да го изберете”?

 

ГЕРБ

 

 

Това не е просто обида за “матРиала”, това е гавра с демокрацията и проявление на върховна наглост и самозабрава. Ако живеехме в нормална държава днес Борисов щеше да е линчуван и вързан пред зайчарника на братовчеда да съхне за назидание на политици и управници!

 

 

 

 

Вместо това Буда се пъчи пред журналисти и се прави на велик, как бил спечелил изборите и как Цветанов бил нищо, някакъв човечец дето той махнал без да му мигне окото. Само да напомня, че този същият Цветанов бе първият председател на ГЕРБ и лично Борисов ни убеждаваше, че партията е на Цветанов и без него няма ГЕРБ.

 

 

 

 

 

Цветанов е човекът, който носеше куфарчетата с отчисленията на Буда. Цветанов е човекът, който мачкаше , рекетираше и убиваше бизнеси, по поръчение на Борисов. Цветанов е човекът, за който Борисов разказваше, как копаел с багера трупове, а до вчера ни разказваше, че го обичал, като свое дете! Буда не обича никого освен себе си и чуждите пари.

 

 

 

 

МИРИШЕ НА ХРИСТО БИСЕРОВ! Като чуете утре, че срещу Цветанов има повдигнати обвинения, да не се учудите, ако Борисов не се сети кой е този Цветанов! Такава е съдбата на всяка мутра.

 

 

 

 

Цветанов приключи и сега ще плаща за престъпленията си. Приключи заради натиска на гражданското общество, заради разкритията на Свободна Европа, АКФ и Биволите, приключи заради сигналите на БОЕЦ и битката, която водим срещу него от години.

 

 

 

 

 

Но и всички в ГЕРБ разбраха, че са просто тор и магарета, които вожда посочва за избиране или отстрелване, само за да оцелее и свети той самият. Краят на Борисов ще е ужасен. Параноята и страховете му са стигнали патологични състояния. БОЕЦ сме дали дума, че ще водим битките си докато не видим Буда и останалите ченгета, мутри и бандюги зад решетките.

Лидерът на ГД „БОЕЦ” Георги Борисов Георгиев във Фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024