ИНЦИДЕНТИ

Скандални подробности за собственика на кучетата-убийци! Първите му думи при трупа на Митко били…

Скандални подробности за собственика на кучетата-убийци! Първите му думи при трупа на Митко били…

 

1559969975-kuu

 

 

39-годишният Митко, който беше разкъсан и убит от 5 кучета кане корсо в село Владо Тричков, е бил толкова обезобразен, че успели да го разпознаят единствено по дрехите. Първоначално съдебните медици решили, че тялото е престояло два дни заради по-топлото време, но впоследствие свидетели потвърдили, че са видели в четвъртък сутринта починалия, съобщава „Телеграф“.

 

 

 

 

 

  Митко живеел с майка си, за която се грижел в крайна бедност. Двамата преживявали от пенсията от 300 лева на възрастната жена. Пенсионерката била след прекаран инсулт и не можела да се движи. Затова синът ѝ всяка сутрин слизал до магазинчето в селото, за да ѝ купи банани и вафли, защото много обичала сладко, и кафе.

 

 

 

 

  Пътят му минавал покрай имота на Йордан Карагьозов – кучкар от София, развъждащ четириноги от породата кане корсо.

 

 

 

 

 

  Виковете за помощ на Митко не били чути, тъй като районът не е много населен. Около 16.30 ч. съседка забелязала тялото му в дерето. Гледката била зловеща – мъжът лежал само по слипове, тъй като животните му свалили и разкъсали дрехите, единият крак бил откъснат от глезена надолу. Ръката също била на няколко метра от тялото. Лицето било обезобразено, а гръдният кош разкъсан.

 

 

 

  „В началото виждаш човек без долни дрехи и в това състояние се чудиш какво се е случило“, каза мъж, участвал в огледа.

 

 

 

  Разследващите се свързали със собственика на животните, който пристигнал на мястото и бил арестуван. „Държеше се нагло. Като пристигна не попита има ли ранен, как е човекът, а първите му думи бяха: „Има ли застреляно куче“, разказа очевидец.

 

 

 

 

  Съседите на Йордан вдигнали ръце от него заради четириногите му. Той купил 3-етажна къща до тях, извадил цялото обзавеждане отвътре и я превърнал в развъдник. „През няколко месеца се появяваше нова реколта“, разказа Гинка Петрова.

 

 

 

  През миналата есен животните разкъсали кучето на комшията Милен. Те завлекли животното в двора на Йордан и буквално го обезглавили. Карагьозов го извадил през нощта в чувал и го изхвърлил от имота си, обясниха още съседите. Те предполагат, че част от животните са участвали в боеве, тъй като ги виждали с рани по тях.

 

Блиц

 

blitz.bg

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024