Коментари

Стефан Северин: Какви историци само – готови са майка си да продадат, за да заработят парите, които им дават отвъд Океана

Стефан Северин: Какви историци само – готови са майка си да продадат, за да заработят парите, които им дават отвъд Океана

 

stefan-severin-678x381

 

 

Значи, според тях, от 1944 до 1989 година сме живели в терор и геноцид. А в онези 500 години е имало просто някакво си османско присъствие! Колко мила картинка!

 

 

 

И е много прав проф. Андрей Пантев като казва:”Ако направим интелектуално сравнение кои са жертвите на капитализма, хайде да не казваме на фашизма, и кои са жертвите на комунизма, първите са много по-стойностни.

Не можеш да сравниш Райко Алексиев с Гео Милев, да оставим Вапцаров и Йосиф Хербст. Наблюдаваме изкуствено надуване на мрачната картина. Всички жертви трябва да бъдат почитани, а жертвите на капитализма — поне като стойностна, личностна изява и постижения, са много по за изтъкване, отколкото тези, които понякога справедливо, понякога не, са били репресирани като слуги на нацизма.”

 

 

 

 

 

И още казва: Защо се появи носталгия по Татовите години?

 

 

 


Защото, ако извадиш десетте индикатори за стойностите на човешкия живот — от продължителност и раждаемост до консумация на храни и удовлетворяване на жизнени потребности, виждаме дори чисто статистически, че преди «прехода» всички са били на много по-високо стъпало.”

 

 

 

 

 

Какво да спорим с разни психари, които са готови майка си да продадат, за да зароботят парите, които им се дават отвъд океана.

 

 

 

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024