Uncategorized

Четири от зодиите се сблъскват с дребни несполуки, които обаче не си заслужават вниманието и нервите

Четири от зодиите се сблъскват с дребни несполуки, които обаче не си заслужават вниманието и нервите

 

big_Horoskop

 

 

Овен
Днес около Вас ще се съберат множество хора, които ще мечтаят да поделите с тях своята неизчерпаема енергия и воля за живот. Бъдете много внимателни да не се окаже, че те увисват на шията Ви, защото да ги свалите от там ще бъде доста трудно.

 

 

 

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.
 

 

 

Близнаци

Днес Вашия шанс за лично щастие е много, много голяма. Затова полагайте всички възможни и невъзможни усилия, за да извлечете от това максимум полза и удоволствие. Иначе после много ще съжалявате , че нямате зъби до лактите, за да може да хапете, когото трябва.

 

 

 

Рак

Събитията през този ден няма да са изненада за Вас. Напротив, даже ще имате възможност да се похвалите за проявената предвидливост и правилно избраната тактика. Присъщите Ви днес мъдрост и разсъдливост , ще привличат неуверените в себе си съмняващи се хора. Помнете, че хора с такъв характер се нуждаят от постоянни грижи, и правилно оценявайте своите сили. Близките Ви хора също няма да скриват, че се нуждаят от Вашата подкрепа. Постарайте се дадете на хората около Вас да разберат, че търпението Ви не е безгранично, защото иначе целият ден ще бъде загубен за решаване на чужди проблеми, в това число и с такива, които въобще не заслужават ничие внимание.
 

 

 

Лъв

При Лъвовете е възможно да има малък проблем от технически характер – някой от телефоните – мобилния или стационарниа – може по някаква причина да излязат от строя. Затова ако Вашата половинка не може да Ви позвъни, може смело да се оправдаете с магнитните бури и негативното влияние на космическите сили.

 

 

 

Дева

Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние – съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно.

 

 

 

 

Везни

В труден момент ще получите подкрепа от хора, които по-рано само са Ви критикували. Приятен сюрприз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите планове, за които до скоро са се изказвали неодобрително. Денят е много подходящ за премахване на всякакви семейни разногласия и уреждане на отношенията с по-възрастните роднини. Романтичното увлечение , започващо през този ден, ще доведе до зараждане на сериозни чувства. Но събитията ще се развиват съвсем не така, както сте очаквали, и затова се гответе за изненади.
 

 

 

 

Скорпион

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учреждение или широка мрежа от услуги.

 

 

 

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не лоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето и работете в перспектива, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния Ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във Ваша полза. Решенията взимайте самостоятелно, и бъдете готови да носите отговорност за постъпките на близките си.

 

 

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се радвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.
 

 

 

Водолей

Дайте си сметка, че Ви с е иска се иска, колкото може повече време да прекарвате със своя любим човек. Само че той може да е на друго мнение и по тази причина преди да му определяте по десет срещи дневно, чуйте и неговата гледна точка.

 

 

 

Риби

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учреждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023