Политика

Бареков пусна СКАНДАЛНИ СНИМКИ на пловдивския кмет Тотев и новия му джип за 200 бона

Бареков пусна СКАНДАЛНИ СНИМКИ на пловдивския кмет Тотев и новия му джип за 200 бона

 

тотев881-187500-1_wide

 

 

Поведението на кмета на Пловдив Иван Тотев става все по-скандално. Този човек се държи като абсолютен олигарх и феодал, който стои над законите и морала. Това заяви в ексклузивно интервю за „Марица“ Николай Бареков. Преди няколко часа той пусна в социалните мрежи снимка на Тотев със скъп джип пред хипермаркет в Гърция.

 

 

 

От кадъра се вижда, че кметът на Пловдив използва мощния „Рейндж Ровър“ като свой. На снимката до него е Спартак Николов, шеф на ВиК Пловдив. Свидетели разкриха пред „Марица“, че Тотев и Николов са в Гърция от средата на миналата седмица.

 

 

 

 

Двамата пътували до София с джипа БМВ Х5 на Спартак Николов и след конгреса на ГЕРБ в неделя отново отпхрашили за Халкидики. Явно Тотев не е искал колегите му от партията да го видят с новия „Рейндж Ровър“, който ползва в Гърция. Според наши източници колата е регистрирана преди 2 седмици в КАТ Пловдив, но, естествено, не е на името на кмета.

 

 

 

Като пловдивчанин се възмущавам, че в работно време – четвъртък, петък, когато не си във ваканция, кметът си почива, докато градът е затънал в ремонти. По-скандалното в случая е фактът, че в неделя партията на г-н Тотев ГЕРБ имаше важен конгрес в София и г-н Борисов говореше за промяна и доверие. А един виден гербаджия не участва пълноценно в в срещата. Може и да е бил на конгреса, факт е. Но часове по-късно вече е бил на плаж, а рано-рано привечер – в ресторанта. Няма значение дали е бил или не на конгреса. Беше следобедно време, когато го видях в Гърция, каза Бареков.

 

 

 

Той уточни, че вижда джипа за пръв път. Най-вероятно не е негов по документи. Тотев вероятно ще обясни, че скъпото возило е на някой негов приятел, както става в подобни случаи с българските политици. Държа да кажа, че не аз съм правил снимките, а пловдивчани, които бяха на почивка и ми ги показаха, уточни Бареков.

 

 

 

Толкова дни ваканция – днес вече е вторник, е твърде дълго отсътвие от работа, да прекарват толкова дни по морето е меко казано странно. Аз като гражданин имам право да ходя на почивка, в момента няма сесия в Европарламента, т.е. не съм на работа, каза още Бареков.

 

 

Ако питате Тотев откъде му е колата, вероятно ще каже, че е на роднина или приятел. Ако го питате кой му плаща екскурзиите в Гърция със заплатата от 1400 лева, вероятно ще каже, че пак брат му поема разходите. Ако го питате има ли хотел в Гърция, сигурно ще каже, че няма. Но може и да има хотел, който се води на друго лице. Истината е, че докато кметът богатее, Пловдив е в отчайващо състояние. За колата и за всичките останали имоти Тотев отдавна трябваше да е клиент на прокуратурата, продължава Бареков.

 

 

Поради огромния интерес ето още снимки от ваканцията по никое време на Иван Тотев, кмет на Пловдив. Има и от ресторанта по време на конгреса на ГЕРБ. Този пред колата ми казаха, че е Спартак Николов, шеф на ВиК Пловдив. Тн Спартак като верно куче му носи торбите към лъскавия джип, който Тотев кара, но ще отрече да притежава. Следващият път като наводни Пловдив и заприличаме на една ориенталска Венеция с коли като гондоли отново да знаете къде да търсите Тотев – край Халкидики на плажа. А и Бойко да знае къде да прати нсо и ДАНС да го намерят, когато пак бе му вдигне цяла седмица телефона, а градът е два метра под вода и Марица стига до балконите и баните на хората.

 

Би нюз

loading...
0
Политика

More in Политика

цветановград начало (1)

Посрещнаха Борисов в Търново с плакати „Добре дошъл в Цветановград“

октомври 12, 2019
xs

Борисов в Ямбол: Който иска да живее по-луксозно от другите, няма място при нас в ГЕРБ

октомври 12, 2019
news__6ad779f77f4f920ee8515a6db5a73203

Борисов: Ако Ердоган пусне бежанците, и армията и полицията да са там – ще съборят оградата и ще минат

октомври 11, 2019
йорданка-фандъкова-пари

Фандъкова: Няма да напускам политиката скоро, за мен е важно, че хората ми дават задачи

октомври 11, 2019
Screenshot-2019-10-11-at-11.40.47-410x260

Сега ние ги търсим, ние ги хващаме и ние ги пускаме!

октомври 11, 2019
gffhfh-1280x720

Борисов пак с джипката: Само в България пътуването е безплатно и това ми е най-големият грях (На живо)

октомври 11, 2019