ОБЩЕСТВО

В Русенско, Добричко и Плевенско хората се готвят за отпор на властта: Няма да позволим повече…

В Русенско, Добричко и Плевенско хората се готвят за отпор на властта: Няма да позволим повече…

svine

 

 

Все повече хора се готвят за отпор на властите в България, които искат да избият свинете им, които дори не са заразени с така наречената болест Африканска чума. Не им вярваме, лъжат че има чума искат да не гледаме прасета, за да си внасят месото техни фирми, които да печелят на гърба на народа. БАБХ са едни мошеници, които вземат едни огромни заплати, за да опразват колкото се може повече села в България.

 

 

 

Какво да работим в селата, как да се изхранваме, искат да емигрираме ли? Гневни собственици на малки ферми от всички региони на България вече пишат в социалната мрежа, че властта иска да избият превантивно прасетата, същата тази власт, която се сеща че има ветиринарни служби в България, само когато трябва да им избие животните.

 

 

 

Идват и казват има болест, но не показват нито едно доказателство за това. После избиват наред, въпреки че трябва да има карантинен период, те обаче не го спазват, ние прасетата няма да ги дадем ако искат да идват с армията гневят се вече хора и в Старозагорско, които са уведомени с писма от областната управа чрез кметовете, че трябва да си избият прасетата.

 

 

 

Миналата година изгониха хората от Странджа избиха им овцете, агнетата и козите, тази година са подкарали къде що има прасе, догодина какво ще е ако мълчим, децата или бабите и дядовците по селата, ще са жертвите на тези сатрапи от Герб? Стига вече гневно избухна в социалната мрежа врачанин, който призова всички собственици на свине в България да се обединят и да извикат ако трябва лаборатории от цяла Европа, но да докажат, че тази чума е само в главите на политиците и тези от БАБХ.

 

 

 

Гневът става все по-голям, а информацията, че чумата вече настъпва и към околностите на София и че от областната управа на града търсят терени около София за загробване на прасета, вдигна и софийска област на крак, като все повече хора се гласят да си закарат прасетата директно в Парламента и Министерски съвет. Стига вече са лъгали, че ние с по едно животинче в задният двор сме нерагламентирани, нали си плащаме всяка година на ветиринаря, който идва и ни преглежда животното, нали той го вписва в регистър, нали затова са тези ветиринарни служби и БАБХ, какво означава нерагламентирани?

 

 

 

Или така и е по-удобно на министърката да лъже в национален ефир, че ние сме виновни собствениците на едно прасе, за техните чуми, които май са само в празните им глави. Не им вярвайте да се обединяваме и да ги махаме, че не се търпи вече.

 

 

 

Петстотин години турците не успяха да ни унищожат поминъка свиневъдство, явно от Герб за десет години власт и това ще направят – написа собственик на голяма свинеферма в България и сподели, че неговите прасета ще ги избият само през трупа му.

 

 

Хайде бе ОВЦЕ, не виждате ли, не чувате ли как избиват невинните свине – събудете се!

 

Източник:

bulbulgnewsbgg.blogspot.com

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

кокановаImage_7207486_500_0

Невена Коканова: Онемях, когато незрящата Ванга набра само бели цветя за Людмила

юли 28, 2019
алексphpgbdmnd_800x

Алекс Алексиев е починал тази нощ

юли 28, 2019
скеле1(23)_ 498x 600

Нов ужас и неописуема трагедия в Приморско

юли 28, 2019
поръчки87865-560x315-trim(45,34,646,485)

Държавата харчи над 25 млн. лв. на ден за обществени поръчки

юли 28, 2019
Screen-Shot-2016-06-01-at-10.38.11-AM

Това ВИДЕО със сигурност ще ви развълнува! Вижте как двугодишно дете рецитира Христо Ботев!

юли 27, 2019
595ae03a4c0d93a96af309178dc0e227f158742a

Само на час от Пловдив: Китно селце, два водопада и скален феномен… СНИМКИ

юли 27, 2019