ОБЩЕСТВО

В Русенско, Добричко и Плевенско хората се готвят за отпор на властта: Няма да позволим повече…

В Русенско, Добричко и Плевенско хората се готвят за отпор на властта: Няма да позволим повече…

svine

 

 

Все повече хора се готвят за отпор на властите в България, които искат да избият свинете им, които дори не са заразени с така наречената болест Африканска чума. Не им вярваме, лъжат че има чума искат да не гледаме прасета, за да си внасят месото техни фирми, които да печелят на гърба на народа. БАБХ са едни мошеници, които вземат едни огромни заплати, за да опразват колкото се може повече села в България.

 

 

 

Какво да работим в селата, как да се изхранваме, искат да емигрираме ли? Гневни собственици на малки ферми от всички региони на България вече пишат в социалната мрежа, че властта иска да избият превантивно прасетата, същата тази власт, която се сеща че има ветиринарни служби в България, само когато трябва да им избие животните.

 

 

 

Идват и казват има болест, но не показват нито едно доказателство за това. После избиват наред, въпреки че трябва да има карантинен период, те обаче не го спазват, ние прасетата няма да ги дадем ако искат да идват с армията гневят се вече хора и в Старозагорско, които са уведомени с писма от областната управа чрез кметовете, че трябва да си избият прасетата.

 

 

 

Миналата година изгониха хората от Странджа избиха им овцете, агнетата и козите, тази година са подкарали къде що има прасе, догодина какво ще е ако мълчим, децата или бабите и дядовците по селата, ще са жертвите на тези сатрапи от Герб? Стига вече гневно избухна в социалната мрежа врачанин, който призова всички собственици на свине в България да се обединят и да извикат ако трябва лаборатории от цяла Европа, но да докажат, че тази чума е само в главите на политиците и тези от БАБХ.

 

 

 

Гневът става все по-голям, а информацията, че чумата вече настъпва и към околностите на София и че от областната управа на града търсят терени около София за загробване на прасета, вдигна и софийска област на крак, като все повече хора се гласят да си закарат прасетата директно в Парламента и Министерски съвет. Стига вече са лъгали, че ние с по едно животинче в задният двор сме нерагламентирани, нали си плащаме всяка година на ветиринаря, който идва и ни преглежда животното, нали той го вписва в регистър, нали затова са тези ветиринарни служби и БАБХ, какво означава нерагламентирани?

 

 

 

Или така и е по-удобно на министърката да лъже в национален ефир, че ние сме виновни собствениците на едно прасе, за техните чуми, които май са само в празните им глави. Не им вярвайте да се обединяваме и да ги махаме, че не се търпи вече.

 

 

 

Петстотин години турците не успяха да ни унищожат поминъка свиневъдство, явно от Герб за десет години власт и това ще направят – написа собственик на голяма свинеферма в България и сподели, че неговите прасета ще ги избият само през трупа му.

 

 

Хайде бе ОВЦЕ, не виждате ли, не чувате ли как избиват невинните свине – събудете се!

 

Източник:

bulbulgnewsbgg.blogspot.com

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

640_Untitled_6

Ураганен вятър в София предизвика куп бели! Край ВМА е направо опасно! СНИМКИ

февруари 4, 2020
radev-borisov

Дойче веле: Защо Радев „сне доверие“ от Борисов: Отговорът иде от САЩ?!

февруари 4, 2020
magnitski_usa

Двама са кандидатите за ”черния списък” на САЩ

февруари 4, 2020
келешът1580827905_3

Келешът: Очаквам официално извинение или ще се видим с Борисов в съда!

февруари 4, 2020
78718a1fa7a89dec73430d714e674673

Прокуратурата започна разследване на Божков за убийства и изнасилвания, търси свидетели

февруари 4, 2020
келешbig_1366

Борисов за главния секретар на президента: Келеш такъв, един Митко, ще привиква прокурорите

февруари 4, 2020