Коментари

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние

 

ицо1562516244

 

 

„При цялата гадост на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, отколкото ние – в нашия“, казва популярният певец Ицо Хазарта в социалните мрежи.

Ето постът на Ицо Хазарта във Фейсбук:

„Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха костюми, купиха си медии и сега дават интервюта в тях.

Някои от нас се спасяват поединично – отиват в друга държава или намират бизнес възможности тук, или се затварят в черупката си, или се изживяват като рап звезди, но всички ние се възмущаваме, сякаш някой друг ни е срал в гащите.

Сякаш гърците, холандците или французите всичко са получили даром, а ние сме клетници, прееб… от Господ.
Плюем по-старите от нас, че са търпяли бай Тошо, но истината е, че при цялата гадост на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, отколкото ние – в нашия.“

loading...
0
Коментари

More in Коментари

ОNovini публикува статии от множество източници с цел бърза информираност на интернет обществото. Всички статии са публикувани от различни автори, които носят индивидуална отговорност над публикациите. Основната идея е наблягане на важните теми от деня, които никой читател не бива да пропуска.

Също така предоставя възможност за създаване на разследвания въз основа на информация в пощата от читатели. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Последни публикации

Copyright © 2016 O Novini .