Uncategorized

Разшифроваха Библията! Вече е ясно кога ще настъпи краят на света

Разшифроваха Библията! Вече е ясно кога ще настъпи краят на света

 

big_1e72

 

 

Различни експерти неведнъж са предупреждавали, че краят на света ще настъпи съвсем скоро. Специалистите споделят всякакви версии, част от които звучат повече от фантастично.

 

 

Един експерт обаче успя да разшифрова Библията и ако може да се вярва на думите му, краят на света ще настъпи още в края на 2019 година, пише Блиц.

 

 

 

През целия си живот Давид Монтен се занимава с проучване на различни антични писания и стари текстове. Той е сравнил информацията, която е успял да получи сред разшифроването, със съвременни данни, предоставени от астрономите. И е успял да разбере за тайнствено предсказание, което присъства в Библията.

 

 

 

Монтен е изяснил, че в Светото писание нееднократно се споменава за страшни катаклизми, които по-рано са се случвали на нашата планета и са били повлияни от небесните тела.

 

 

 

Ако може да се вярва на сметките на Монтен, на 21 декември тази година Земята ще се окаже под много силно влияние на другите планети. Подобно нещо се случва веднъж на няколко хиляди години.

 

 

 

 

Тектонските плочи ще започнат да се разместват. Това ще предизвика силни цунамита и земетресения, както и непрекъснати изригвания на вулкани. Учен изчисли кога ще изригне супервулканът в Йелоустоун и ще затрие Америка В атмосферата ще бъде изхвърлено огромно количество пепел. Слънцето ще спре да огрява Земята.

 

 

 

 

Големите градове ще бъдат почти напълно унищожени в резултат на мощни земетресения. Това, от своя страна, ще доведе до възникването различни техногенни катастрофи. Всички тези ужасяващи събития ще доведат до гибелта на човечеството. Хората, които все пак ще успеят да оцелеят, ще умрат от студ и глад.

 

 

 

Монтен добавя, че апогеят на Страшния ден ще настъпи на 28 декември. Именно на този ден земната обвивка ще се промени завинаги заради новите разломи в тектонските плочи и силните наводнения.

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

метеоbig_1ce4

Синоптици: Задава се рязка промяна на времето, снежната покривка ще достигне 15 см.

февруари 3, 2020
koli-197

Ето как да разпознаем дали една кола е блъскана! СНИМКИ

февруари 2, 2020
pochina-kralitsata-andargraunda-plovdiv-148

Почина известна бизнесдама от Пловдив, смятана за „Кралицата на ъндърграунда“

февруари 2, 2020
84189189dd124b718bfbba4dd3f1b5ae

Зимата се завръща с нова сила на 5 февруари

февруари 2, 2020
fb_8b28301d524505e76e12f84b0d2719a3

02022020 – огледална дата! Отваря се мощен енергиен портал!

февруари 2, 2020
Dubai-4

Арестуван ли е наистина Васил Божков? Вижте какво отговориха от полицията на Дубай

февруари 1, 2020