ИНЦИДЕНТИ

Стана ясно кой е убиецът на детенцето в Габрово, очевидци разказват страхотии за него!

Стана ясно кой е убиецът на детенцето в Габрово, очевидци разказват страхотии за него!

убиец1562147440-1562146658
По-рано днес шокираща новина скова цяла България. Разбра се, че 31-годишен баща е хвърлил малкото си момченце през мост край Габрово, а момченцето е починало.
На този етап мотивите на бащата не са ясни. Предполагаемата възраст на момчето е между 4 и 5 годинки.
Междувременно стана ясно, че след като е убил детето си, мъжът е заплашил, че ще скочи от моста, но психолози го разубедили, а веднага след това полицаи са го задържали. Извънредно от Габрово!
 Във фейсбук групите на Габрово веднага закипя от коментари за зверството. От тях стана ясно, че 31-годишният мъж се казва Дидо.
Според мнозина негови съседи и габровци той „не е много добре с главата“. Заедно с детето живеели в квартал „Русевци“.
„Вчера си играеше пред блока с други деца, много усмихнато и игриво беше момченцето. Нямаше никакви признаци, че бащата е замислил нещо подобно. Имат една масичка, на която всяка вечер пият сок и играят шах.
Всеки от кв. „Русевци“ знае, че таткото Дидо не е много добре с главата. Но явно не е толкова луд, щом не му е стискало да скочи след детето си!“, написа габровец във фейсбук групите, посветени на града.
„Е тук е мястото на смъртната или доживотна присъда. Що за идиот трябва да си да убиеш собственото си дете, психопат!“, възмущава се жена от Габрово.
„Аз лично преди около 3 години бях свидетел как го удря по гърба със юмруци пред голям търговски магазин в града, но тогава не ги познавах. Удари детето, защото като слязоха от колата, то не мина от предна страна, а от задна.
И този Дидо се изнерви и започна да го удря, а майката отиде, взе количка за пазаруване и влезе в „магазина“, спомня си мъж от града.
„От писано тук-там разбрах, че мъжът се казвал Дидо, имало някаква връзка между него, изчезването на някоя си Поля преди седмици и настоящия инцидент“, гласи коментарът на друг габровец.
БЛИЦ припомня, че майката на починалото дете и приятелка на 31-годишния мъж е била издирвана веднага след инцидента. Но в града има слух, че и тя е била на злополучния мост.

блиц

loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

нелепоbig_10a5

Трагедия! Бойлер уби млада жена в Бургаско, докато е под душа

декември 22, 2019
еличкиbig_1266e

Часове държали 4-годишно дете със счупена ръка в градина в Кърджали. Леличките: Нищо ти няма

декември 22, 2019
ss

Трагедия на пътя! Младият футболист Свилен Младенов загина в катастрофа

декември 20, 2019
bo_naiden

Цветомир Найденов: Васил Божков заплаши, че ще ни убие заедно с Кирил Домусчиев

декември 20, 2019
phpqvvm5t_800x_

По-строг воден режим в Перник от днес, обявяват бедствено положение утре

декември 20, 2019
big_6

Мощен удар срещу италианската мафия заради износа на боклук за България. Нашето МВР отрича всякаква връзка

декември 19, 2019