Политика

Борисов: Григор Димитров мина да го видя, защото има същата контузия като мен. Не е за строеж

Борисов: Григор Димитров мина да го видя, защото има същата контузия като мен. Не е за строеж

 

big_Boiko_Borisov1

 

 

 

Премиерът Бойко Борисов категорично отрече, че е говорил с най-добрия ни тенисист Григор Димитров за отдаване на апетитен имот в София за строеж на висока сграда, предаде Дарик радио.

 

 

„Григор Димитров мина да го видя, защото имах и аз такава контузия в рамото. Изключително тежка контузия. Някъде писаха, че съм му обещал да строи някаква висока сграда в комплекса на Малееви. Господ ми е свидетел, момчето каза, че някъде извън София ще иска да си направи спортна академия, която да си развива. Обещах му, когато си проучи нещата, да дойде и да говорим.

 

 

Коментирам тази среща само заради тази глупост, че ще строи висока сграда на кортовете на сестри Малееви“, каза премиерът Борисов.

 

 

 

Лидерът на ГЕРБ каза и, че дал приятелски съвет на Григор да се върне на „София Оупън“. Димитров спечели титлата през 2017 година и оттогава не е играл в състезанието, а последните две години в кариерата му са трагични, като го изхвърлиха стабилно извън най-добрите в света.

 

 

 

 

„Най-приятелски му казах му единствено да идва на турнирите и да играе за България, защото това е една инвестиция в обичта на народа. А хората го обичат. За половин час мина да ме види и сподели как се променя България. Сподели как се променя България и си ходи до Хасково и се връща без напрежение“, заяви Борисов.

 

Дарик, Петел

Политика

More in Политика

главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024