Uncategorized

Венета Райкова бясна, че лъжат за цената на почивката й, вдигна голяма олелия… СНИМКИ

Венета Райкова бясна, че лъжат за цената на почивката й, вдигна голяма олелия… СНИМКИ

 

orig-1445

 

 

„Този хотел за 1 700 лв?? Сериозно? Свършиха ли проблемите в държава, че цяла седмица сериозните журналистки се занимават с моята почивка?? Не ги преписвайте, моля, не падайте на тяхното ниво. А си проверете информацията в сайта на Тез Тур, на които съм заплатила почивката си – в момента почивка тук започва от 5 хил. и стига до 50 х. лв. за кралския апартамент!

 

 
При необходимост в съда ще предоставя данни от банковата ми сметка за платената от мен сума на 8 юли за пътуването с чартъра на 19 юли!! Приятна почивка на всички!“, с тази гневна тирада избухна водещата и затапи всички зли езици, които лъжат за цаканите от нея пари. Венета Райкова е на почивка в Турция, но се ядосва на разни „познавачи“, които твърдят, че тя е дала 1700 лв. за хотел.

 

 

 

Докато не пише в мрежата, Венета е заета да събира слънчеви лъчи със сина си Патрик, който е повече от доволен. Вечер екзотиката и природата отстъпват на изискания лукс – хапването се сервира на тераса с уникална гледка, пише „България Днес“.
Припомняме, че Венета Райкова почива в Анталия. Тя написа гневен пост във Фейсбук, обяснявайки, че е вбесена от слуховете по свой адрес, че има нов любовник – богат и красив турчин.

 

 
Водещата призна, че е платила много за хотела, но пък парите си били нейни. И разкри, че е възмутена, защото непрекъснато я свързвали с различни мъже.

 

 
Ето какво написа Венета Райкова на профила си във Фейсбук:

„За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си…

 

 
Да, хотелът е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама… Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите.

 

 

 
А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си и богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали.“

 

 

 

„Много мразя да ме замесват в лъжи и интриги!! Откакто съм се развела за година и половина с един мъж не са ме видели в София, та измислиха сега в Анталия съм се била скрила с богат турчин“, допълва Венета Райкова.

 
Източник: Хотарена

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023