Благотворителност

Зов за помощ! Тя дари живот на сина си, сега се бори за нейния собствен

Зов за помощ! Тя дари живот на сина си, сега се бори за нейния собствен

 

 

big_125ac

 

 

Трогатален зов за помощ отправя мъж за своята съпруга, която след много перипетии е дарила живот на детето си, а сега се бори за нейния собствен, пише trafficnews.bg.

Вероника е с един бъбрек по рождение, който се е влошил след бременността и сега се налага да бъде трансплантиран. Ето обръщението на съпруга към хората, които искат да помогнат майката да живее нормално и да се радва на своя син:

 

Животът често поставя препятствия, които трябва да преодолеем. И понеже “една птичка пролет не прави” искам да се обърна към вас с желание и надежда да помогнете.

Помогнете на една невероятна жена и майка – моята съпруга Вероника. С нея вече минахме през голямо изпитание, родители сме на недоносено детенце. Поради влошена бъбречна функция и развитие на прееклампсия, се наложи раждане в едва 28 гестационна седмица, което е началото на седмия месец. Марти се роди 700 грама и първите си 6 месеца прекара в болницата. И както знаете – “ крушата не пада по-далеч от дървото”, той е с ОЩЕ по-силен характер от нас и и успя да се пребори за живота си. Скоро ще навърши 3 годинки и се радва на детството си.

Сега Вероника трябва да се пребори и за собствения си живот. По рождение е с един бъбрек, който след бременността се влоши и се налага да бъде трансплантиран. Състоянието ѝ се влошава с всеки изминал ден- креатининът ѝ е над 600 / при норма 100 /. Единственият вариант за нея е животоспасяваща бъбречна трансплантация!

 

Операцията трябва да се извърши в средата на август месец 2019 година, в Турция. Донор ще бъде собствената ѝ майка – майка, която някога ѝ е дарила живот, днес се налага да го направи отново. В противен случай Вероника ще трябва да започне поддържаща живота хемодиализа, която е много болезнена и силно увреждаща органите. Вярваме, че необходимите средства ще се съберат преди средата на август. Така Вероника ще може да бъде отново пълноценна майка и да се грижи за своето малко слънчице, което има нужда от нея!

Всяко споделяне на кампанията и всяка помощ са много важни и ценни.

Благодарни и признателни сме на всеки, който ще застане до нас и ще подкрепи Вероника в тази битка.

Всеки, който желае и има възможност да дари средства, може да го направи тук.

 

Източник: Petel

Благотворителност

More in Благотворителност

phpu9wegm_559x345

Самотният баща Светлозар Дончев с ново, разтърсващо послание: Усещам, че моят край наближава

октомври 21, 2023
991-ratio-martin-beshkov-800x445

Добрият пример: Младеж, извадил Богоявленския кръст, дарява наградата си за лечение на дете

януари 14, 2023
roditeli-dariha

Родители, изгубили дъщеричката си, дариха 130 000 лева за детска линейка

декември 28, 2022
dimi-Copy-1024x755

Семейството на малкия Дими се бори да върне усмивката му: Нека помогнем

февруари 15, 2022
1644179371sakaliev

Стойко Сакалиев разтърси мрежата: Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак!

февруари 6, 2022
big_6689

54-годишна жена, изкарала Ковид, има молба към всички – не иска много

януари 28, 2022