Криминално

Разбра се кой е варненецът с отсечената глава, тялото било натикано в черни чували

Разбра се кой е варненецът с отсечената глава, тялото било натикано в черни чували

 

варненецbig_1a33

 

 

 

Случаен минувач се натъкнал на смразяваща кръвта гледка – разчленено човешко тяло, натикано в черни чували и изхвърлено край Варна.

Тъй като полицията и прокуратурата в морската столица не изнасят никаква информация по случая, за да не се пречи на разследването, се появиха две версии, къде точно е била открита ужасяващата находка – край Аксаково или край село Осеново, пише 24chasa.bg.

 

 

По случая със сигурност се знае, че тялото е на мъж, който вече е идентифициран. По непотвърдена информация мъжът водел скитнически начин на живот и затова не бил подаден сигнал за изчезването му. Все още не е ясно кога и къде е било извършено убийството и какъв е бил мотивът.

 

Мъжът живеел в жилището на майка си в морския град, но през летните месеци водел скитнически начин на живот. Преди известно време той изчезнал, но близките му помислили, че той отново се скита из града. Никой не знаел къде се намира, докато случаен минувач се натъкнал на разчленения труп, допълва информацията Блиц.
Веднага на мястото „почерняло“ от униформени. Според криминалисти обезформеното тяло на жертвата било разчленено на друго място, след което е било изхвърлено. Интересното в случая е, че на отрязаната ръка имало специфична татуировка, а на главата белег, по които лесно би могло да се разгадае самоличността на убития.
Предполага се, че тялото било насечено с брадва. От местната полиция веднага се заели със случая, но отказаха всякакви подробности, за да не се попречи на разследването. Обясниха само, че работят по няколко версии. От прокуратурата пък съобщиха, че скоро ще излязат с обширно изявление по случая.
24 часа, Блиц

Криминално

More in Криминално

Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024
1708604719-kolan

Наши митничари накараха турчин да си разхлаби панталона и ето какво откриха / СНИМКА

февруари 22, 2024