Политика

Десислава Радева запали мрежата: Пишете ме отговорна за всичко – НАП, свинската чума, „Ало, Ваньо“, „Ти си го избра“…

Десислава Радева запали мрежата: Пишете ме отговорна за всичко – НАП, свинската чума, „Ало, Ваньо“, „Ти си го избра“…

 

8dde9f60e51d43eead9a474eec1d245c

 

 

Съпругата на президента Румен Радев Десислава заяви иронично, че е „виновна“ за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа.

 

 

 

Публикация на първата дама идва след статия, в която се посочва, че шефът на НСО Данчо Дяков е подал оставка след натиск от нейна страна.

 

 

 

 

Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от „генерал Деси“. От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни – обективни и достоверни сайтове„, пише г-жа Радева.

 

 

 

Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за „Ало, Ваньо“, и за „Ти си го избра“, и за ремонта на „Графа“, и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания).

 

 

 

Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!„, завършва първата дама.

 

 

По традиция постът е последван от музикален поздрав: песента на AL Jerreau – Boogie Down, чието заглавие означава фриволен превод и/или собствена интерпретация на случилото се, нямаща нищо общо с действителността.

 

Дунав мост

loading...
Политика

More in Политика

phpdjhvgx_800x_

Данаил Кирилов: По време на извънредното положение не се усети съществено ограничаване на правата

май 8, 2020
big_610925

Божков и „Нове холдинг“ извадиха доказателства: Борисов отново излъга, че ГЕРБ не е приела поправките в Закона за хазарта

май 8, 2020
big_30_484b

МВнР с нова провокация: През 1945 г. СССР сграбчи Източна Европа в „желязна хватка с военна сила и репресии“

май 8, 2020
phpcdamol_800x_

Законът за здравето мина на първо четене. Извънредното остава, само няма да му викаме така

май 8, 2020
big_huyvty

Как пък разбрахте, че съм министърът на Пеевски? Имал съм срещи с Божков. Говорихме за реклама и данъците на хазарта

май 8, 2020
Владислав Горанов и Бойко Борисов 08062016 (1)

Първи реакции на Борисов и Горанов след обвиненията на Божков! Ще има ли оставка?

май 8, 2020