Uncategorized

Ердоган прати Плевнелиев да мие тоалетни чинии след като го нарече диктатор, сравни го с Мистър Бийн

Ердоган прати Плевнелиев да мие тоалетни чинии след като го нарече диктатор, сравни го с Мистър Бийн

 

nn

 

 

След последното интервю на Росен Плевнелиев пред „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ (Frankfurter allgemeine zeitung – FAZ), в което бившата ни държавна глава лобира за Фолксваген и твърди, че ако компанията избере Турция за новия си завод, ще навреди на имиджа на Германия, реакцията на Анкара и лично на президента Реджеп Ердоган не закъсна.

 

 

 

Тази сутрин посланика ни в Турция е получил остра нота и е извикан след няколко часа да даде обяснение какво точно се случва по темата и дали Плевнелиев говори от името на България.

 

 

Според запознати още вчера след като Ердоган е разбрал, че Плевнелиев го е наричал диктатор и го е обвинявал, че държи в затвора лидери на опозицията без съд и присъда, той е звънял на Бойко Борисов да го пита, този Плевналиев дали говори от името на българското правителство.

 

 

Борисов естествено се е измъкнал с думите, че не е запознат със случая, но Ердоган му е подметнал, че ако това са политиците в България, то Борисов трябва да е наясно, че в Турция такива хора могат да мият само тоалетни.

 

 

 

Също така според Ердоган, приликата на Плевнелиев с героя от филма „Мистър Бийн“ изобщо не е случайна, но в момента нямало нищо комедийно в ситуацията и България можело да очаква санкции.

 

 

Все пак не може някакъв клоун да си позволява да нарича диктатор лидер на страна в която се провеждат демократични избори, чийто над 2 милиона граждани живеят и работят в Германия и четат и техните вестници, печатни и електронни издания.

 

Източник: xaknewsbulgariabg1.blogspot.com

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

phpkrd4pq_800x

5 красиви имена черпят днес, почитаме прочут наш книжовник

декември 23, 2019
6007bb9318fa474ea1af02a0ddce34f7

Първите преспи сняг за ЧНГ

декември 22, 2019
640_288984

Чаровницата, която спасява от смърт с молитви

декември 22, 2019
изоставена44815

Изоставена любовница откачи на сватба, нахълта като бясна и нападна булката! ВИДЕО

декември 22, 2019
чудоImage_7998396_308_0

Чудо в храма на Преподобна Стойна!

декември 22, 2019
big_11

20 прекрасни имена черпят днес, спазва се изключително строга забрана

декември 22, 2019