Политика

Десислава Радева запали мрежата: Пишете ме отговорна за всичко – НАП, свинската чума, „Ало, Ваньо“, „Ти си го избра“…

Десислава Радева запали мрежата: Пишете ме отговорна за всичко – НАП, свинската чума, „Ало, Ваньо“, „Ти си го избра“…

 

8dde9f60e51d43eead9a474eec1d245c

 

 

Съпругата на президента Румен Радев Десислава заяви иронично, че е „виновна“ за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа.

 

 

 

Публикация на първата дама идва след статия, в която се посочва, че шефът на НСО Данчо Дяков е подал оставка след натиск от нейна страна.

 

 

 

 

Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от „генерал Деси“. От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни – обективни и достоверни сайтове„, пише г-жа Радева.

 

 

 

Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за „Ало, Ваньо“, и за „Ти си го избра“, и за ремонта на „Графа“, и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания).

 

 

 

Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!„, завършва първата дама.

 

 

По традиция постът е последван от музикален поздрав: песента на AL Jerreau – Boogie Down, чието заглавие означава фриволен превод и/или собствена интерпретация на случилото се, нямаща нищо общо с действителността.

 

Дунав мост

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024