Русия

Путин поведе Нощните вълци на фестивал в Крим, в Киев са бесни за визитата

Путин поведе Нощните вълци на фестивал в Крим, в Киев са бесни за визитата

 

putin-motor-krim

 

 

Руският президент Владимир Путин пристигна на шоуто на рокерския клуб „Нощни вълци“ край Севастопол вчера с легендарния мотоциклет „Урал“. На снимките, които информационната агенция ТАСС публикува, се вижда руският лидер, облечен в кожено яке в компанията на лидера на рокерите Александър „Хирурга“ Залдостанов.

 

 

 

На мотора на руския президент се развяваше знамето на страната. Заедно с Путин на машината се повозиха лидерът на Крим Сергей Аксьонов и изпълняващият длъжността губернатор на Севастопол Михаил Развожаев.

 

 

 

 

Участниците във фестивала „Сянката на Вавилон” ще се насладят в неделя на мащабно шоу с множество музика, каскади и пироефекти. Мероприятието ще завърши с концерт.

 

 

 

 

Шоуто „Нощните вълци“ винаги има патриотична тема. Когато подготвят събития, мотористите вземат за теми моменти от съветската и руската история, обикновено свързани с важни военни победи.

 

 

 

 

Кулминацията ще бъде концерт с участието на пианиста, народния артист на Русия Юрий Розум, а също и Григорий Лепс, Държавния симфоничен оркестър на Севастопол, балетната група на Ансамбъла за песни и танци на Черноморския флот, както и известните рок изпълнители от групите „Пилот“ и „Кипелов“.

 

 

 

„Нощни вълци“ е първият байкърски клуб в СССР и Русия, основан през 1989 г. в Москва. Клубът провежда мотофестивали с изпълнения на рок групи, както и с художници на татуировки. Членовете на клуба участват в много мотоциклетни състезания в Русия и в чужбина.

 

 

 

Външното министерство на Украйна на свой ред изрази „енергичния си протест“ срещу визитата на руския президент Владимир Путин в Крим – територия „под временна окупация“ според Киев, съобщава „Спутник“.

 

 

 

Това посещение, както и всички предишни визити на руски държавни служители във временно окупирания украински регион, които не са съгласувани с Киев, е грубо нарушение на националното върховенство и териториалната цялост на нашата държава от страна на Русия, обяви Украйна в своя официална позиция.

 

Стандарт нюз, Нюз БГ, ТАСС

Русия

More in Русия

ezgif-6-4cf25b0bf5

Путин се срещна с Емир Кустурица в Кремъл и обяви: Фашизмът е жив, използват го срещу Русия!

април 2, 2024
Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Путин: Москва вече знае кой е извършителят на терористичната атака

март 25, 2024
ислам

Това 15-годишно момче спаси над 100 зрители от касапницата до Москва. „Връщах се пак и пак“

март 24, 2024
960x540

Първите показания на един от задържаните терористи: За пари – половин милион рубли

март 23, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024