Криминално

Страховито: Опасен маниак напада беззащитни жени по тъмните улички в София

Страховито: Опасен маниак напада беззащитни жени по тъмните улички в София

маниак1566842755-thumb-910x0-618x432

 

 

 

Маниак напада жени на средна възраст в столицата. Перверзникът върлува в квартал „Хиподрума“ и е изкарал акъла на дамите в района. Само за последния месец има 3 регистрирани нападения над жени. 58-годишна дама е поредната жертва на изрода.

 

Страховитата й история сподели дъщеря й Теодора във Фейсбук.

 

 

По думите й, около 12 часа в неделната вечер в столичния кв. „Хиподрума” непознат мъж е тръгнал след жената, нападнал я е в гръб в района на един от хранителните магазини и след нанасяне на удар, се опитал да й свали панталоните.

 

 

От по-страшна развръзка дамата се отървала благодарение на трима младежи, които с появата си явно са притеснили нападателя и са я изпратили до дома й. Ето й пълния текст на поста й:

 

„В неделя вечер, около 12 часа, непознат мъж е последвал майка ми от ресторант „Ниагара“, нападнал я е в гръб в градинката до магазин „Дар“. /там си е тъмно/. Запушил й е устата след нанасяне на удара и се е опитал да й свали панталоните. Описание нямаме, тъй като майка ми все още е в шок, а е било и много тъмно. Две момчета и едно момиче, горе-долу около 20-те годии, са се появили и са се намесили. Благодарение на тях мама е добре. Изпратили са я до блока и са й дали кърпички да попие кръвта. Надявам се да се запозная с тях и да им благодаря, майка ми също, а и да им задам няколко въпроса. Особено ако са видели нещо, което да помогне на разследването.  Оглеждайте се, хора”, призовава Теди.

 

 

Според мълвата, нападенията над жени в квартала са дело на шизофреник. Брат му го гледал, но в жегите човека не си пиел лекарствата и редовно налитал в късните часове на самотни дами на средна възраст.

 

 

Преди 2 седмици ми се случи много подобна случка в парка на „Ритуална“. 11 часа вечерта, в тъмна алейка. Не ме удари, но ми бръкна под полата и започнах да викам по него, след това си продължи по пътя. Подала съм сигнал в 6-то районно, търсят го. Заловиха един за подобни набези в района, но определено не беше той. Явно са няколко, което е още по-притеснително“, пише друга жена в социалните мрежи.

 

Лупа БГ

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024