Uncategorized

Хороскоп за 5 август: Съдбата ще изиграе лоша шега на тези 2 зодии, трябва много да внимават

Хороскоп за 5 август: Съдбата ще изиграе лоша шега на тези 2 зодии, трябва много да внимават

 

big_1536

 

 

 

Овен 
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи…

 

Телец
Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение.

Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша… а после се разходете до магазина за нови.

 

Близнаци
Ще се наложи да се помирите с факта, че далеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви предстои да имате работа с много хитри, влиятелни и силни съперници. Това ще бъде доста уморително, но по своему интересно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде своеобразно предизвикателство, което не можете да не приемете.

Много ще Ви върви в личния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни признания и романтични срещи. Изключително приятен сюрприз може да очаквате, ако сте дама – Близнак.

 

Рак
През този ден може да започнете да реализирате и най-смелите си професионални планове. Ако сте достатъчно действени и напористи, може да направите първата си крачка към повишение в службата, или поне да си завоювате репутация на заслужаващ доверие сътрудник.

 

От гледна точка на личните отношения денят ще бъде интересен, особено ако наскоро сте прекъснали романтични отношения и сега искате да ги възстановите. В тази сфера днес преобладават позитивните тенденции.

 

 

Лъв
Днес ще разберете, до колко може да разчитате на своя любим човек в трудна минута. Възможно е, трудната минута да не се случи с Вас, а с някой от близките му хора, но поведението му ще бъде доста показателно : наблюдавайте и си правете изводи.

 

 

Дева
Измислете за Вас и за своя любим човек днес някакво действително интересно занимание. Нека то да Ви увлече до толкова, че направо да забравите за Вашите общи проблеми, както и за частните неприятности на всеки от Вас. Използвайте го като параван, за да се скриете от всички проблеми.

 

Везни
Днес ще имате достатъчно енергия дори планина да изместите, само ще ви е нужна малко повече концентрация. Желанието ви да обещаете и невъзможното може да доведе до някои недоразумения, опитайте да бъдете по-реални.

 

 

Скорпион
Обикновено не се отличавате с любов към повърхностните разговори. Всъщност на практика когато нещата стигат до разговори, използвате една дума на мястото на други три, които останалите изстрелват, без да се замислят.

Само че днес имате прекалено много неща, които искате да кажете и макар че Вашият любим човек ще изпадне в шок от почуда, само тихо ще седи и ще слуша. А точно това Ви е нужно, не е ли така?

 

 

 

Стрелец
През днешния ден много ще Ви се иска да се превърнете в истински вълшебник и да започнете да правите за своя любим човек най-различни чудеса. Само че за това просто трябва да знаете, че чудесата ще се възприемат съвсем адекватно – с топлота и благодарност. Замислете се над всичко и сами ще се убедите.

 

 

 

Козирог
Ще имате шанс да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора. Новите връзки ще помогнат за засилване на Вашето влияние и за укрепване на авторитета. Денят е подходящ за всякакъв вид общуване, светски мероприятия и публични изяви.

Но ако сте склонни към самостоятелна работа и ограничени контакти, може да се сблъскате с трудности. Много е голяма вероятността за романтични увлечения.

По начало всички представители на Вашия знак са в състояние да очароват когото им е угодно, но едновременно с това много лесно „губите” главата си. На младите представители на Знака денят обещава главозамайващи приключения с благоприятен изход.

 

 

Водолей
Днес може да възникнат проблеми с общуването – някои хора от Вашето обкръжение ще бъдат настроени агресивно към Вас, а действията Ви ще бъдат обсъждани и критикувани.

Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта ситуацията с общуването ще се успокои. В работата са вероятни задръжки в преговорите и проблеми с чуждестранните партньори.

 

 

 

Риби
Ако днес започнете да въвеждате порядък в своята архива, обезателно ще намерите нещо любопитно и отдавна забравено, което ще Ви напомни за Вашия бивш любим човек, или за началото на отношенията Ви с Вашия сегашен любим. Затова ако не се боите да си спомняте, захващайте се!

 

Блиц

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023