Политика

Внасят в прокуратурата сигнал за подготовка на преврат срещу Бойко Борисов, по форумите тече веселба

Внасят в прокуратурата сигнал за подготовка на преврат срещу Бойко Борисов, по форумите тече веселба

orig

 

 

 

Сигнал за преврат ще бъде внесен днес в прокуратурата, но материалите от него бяха разпратени до медиите още снощи. Сигналът е подаден от Йордан Йорданов Бонев, син на Венцислав Ангелов – Чикагото.

 

 

В писмото се твърди, че е имало сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор.

 

 

Според изложените чатове се твърди, че този план е финансиран от бизнесмена Иво Прокопиев и банкера в изгнание Цветан Василев, а основни участници в престъпната организация са Десислава Иванчева, Сдружение „Боец“, „БиволЪ“ и други. Йордан Бонев разказва как неволно е станал част от организирана престъпна група, имаща за цел насилствено, чрез радикални действия да свали властта.

 

 

 

 

„Всички материали, които прилагам към настоящия сигнал, водят до основателни съмнения, че финансов център на тази организирана група са издирваният от Интерпол банкер Цветан Василев и обвиняемият за пране на пари олигарх Иво Пропокиев, а организационен център – подсъдимата Десислава Иванчева, излезлият съвсем наскоро от затвора Венцислав Ангелов – Чикагото (родният ми баща), т. нар. „гражданско движение“ „БОЕЦ“ , „разследващата“ медия „Бивол“ и „Да, България“, настоява Бонев, цитиран от „24 часа“.

 

 

Първите разпечатки на чатове, които прилага той, са от разговор между Десислава Иванчева и Венцислав Ангелов-Чикагото. В комуникацията между двамата се споменават имената на банкера Цветан Василев, бизнесмена Иво Прокопиев, като организатори на протестите срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, които на по-късен етап трябва да прераснат в протести срещу правителството на Бойко Борисов.

 

 

Според информация от писмото на Бонев и показаните чатове, зад финасирането на тези действия стоят Василев и Прокопиев. Иванчева признава, че част от организацията е и лидерът на „Да, България“ Христо Иванов, както и Георги Георгиев от БОЕЦ .

 

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

Сменете режисьора…то става смешно вече

 

Бреййй….Голяма разведка – заговори, преврати, а сигурно и БСП чрез руснаците ще спечелят изборите… Много сте плоски, бе господа ! На народа вече му писна от тия крадци и лъжци ….

Преврат?Ха дано , ама надали!

 

 

Айдееее – кьораво и сакато се е втурнало да събаря власта! Ама Бойко Борисов сам си е виновен. Вместо като Путин са изпоарестува опозицията и да ги понабие и осъди, той на демокрация си играе.

Показват ни снимка от вайбър на Деси и някой си, които са да се уговори протест и нищо повече. След фрапантната новина, няма нищо повече.

Дир БГ, 24 часа

loading...
0
Политика

More in Политика

reshetnikov

Ген. Решетников: Това е лудница. Ако имаме шпиони, ДАНС не може и да предположи кои са тези хора

септември 10, 2019
thumb_910x0_Радев

Радев: Здравият разум напуска управляващите, обвиненията за шпионаж в полза на Русия са абсурдни и нелепи

септември 10, 2019
петковbig_31_1

Румен Петков: Да сложат белезници и на Борисов, сам призна, че работи за чужда държава

септември 10, 2019
big_1

Това, което се случи вчера, е страшно! 4 часа никой нищо не ми обясни! Това е сплашване! Като съм само свидетел, защо бяха белезниците

септември 10, 2019
1568050328

Зад решетките е Николай Малинов, водач на русофилите у нас! Освободиха Юрий Борисов без да му повдигат обвинение

септември 9, 2019
big_55

Объркали се или просто за сплашване? Пуснаха Юрий Борисов, без да му е повдигнато обвинение!

септември 9, 2019