ИНЦИДЕНТИ

Ексклузивна новина: Ричард Величков пребит пред дома си!

Ексклузивна новина: Ричард Величков пребит пред дома си!

 

sled-atakite-richard-velichkov-si-nae-938

 

Ричард Величков е бил бит пред дома си преди няколко дни, научи Lupa.bg от негови бивши колеги във веригата фитнеси „Пулс“. Инструкторът от Мадан е ял здрав пердах от двама едри мъже, които го причакали пред входа на кооперацията, в която живее в София. Той обаче не е подал оплакване за нападението в полицията, установи наша проверка, пише Лупа БГ.

 

 

 

Според източника Ричард е нападнат по поръчка на един от производителите на опасните хапчета за отслабване „Липовон“. Медикаментът съдържа вещество, подобно на амфетамина и е напълно забранен за продажба на територията на целия ЕС. Въпреки това обаче продукта се забърква незаконно в няколко нелегални цеха край София, а след това се продава чрез фитнес инструктори на баламурниците.

 

 

Най-активен в промоцията беше именно Ричард Величков, който даже си съчини легендата, че внася „Липовон“ директно от Мексико. В действителност, хапчетата-убиец са произведени у нас, а сега Прокуратурата и Агенцията по храни се опитват да стигнат до тарикатите, които печелят милиони от производството на хапчетата с наркотици.

 

 

„Най-вероятно Ричард е бил набит, за да го сплашат. Срещу него в момента се води досъдебно производство и със сигурност ще му бъде повдигнато обвинение. Той трябва да каже как се е сдобил с тези хапчета и вероятно е посочил кой ги произвежда. Може това да е причината да са го набили – да си затваря устата“, разказват колегите на Ричард в „Пулс“.

 

 

 

Законът предвижа затвор до 3 години за наглата търговия с фалшивите и опасни за живота на хората хапчета. Освен това, Ричард ще бъде съден, тъй като е извършвал търговка дейност, без да има регистрирана фирма и без изобщо да издава касови бележки. Той никога не е декларирал и доходи в НАП.

 

 

 

Както вече писахме, след като скандала гръмна, веригата „Пулс“ се разграничи от Ричард и го изгони позорно. Величков има забрана да влиза в залите за тренировка. Инструкторът, нашумял с участието си във „ВИП Брадър“, е изключил мобилния си телефон, изтрил е сайта си в интернет, и е спрял всякакви активности в социалните мрежи.

 

Лупа БГ

loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

660_2532f0b1d0fb0d2567d777a3067e6adb

Проговори учителката, ударила шестокласничка с чин: Исках да я респектирам

октомври 11, 2019
orig_kurshum-stanka-dashteriata-d-r-223

Застреляната Станка се оказа депутатска дъщеря, имала конфликт с министерски син

октомври 11, 2019
big_30_1

Шефът на СДВР с последна информация за разстрела на Станка Марангозова, получавала е заплахи от…

октомври 11, 2019
кошче1570694205-712

Изоставеното бебе от “Люлин” е с майка, опитала 2 самоубийства, и баща с психични проблеми и дългове

октомври 10, 2019
big_300b

Вижте застреляната в „Младост“ Станка Марангозова, участвала е в пирамида за над 65 млн. лв

октомври 10, 2019
кошче1570694205-712

Откриха родителите на изоставеното бебе в кошче с бележка в столичния кв. „Люлин“

октомври 10, 2019