Криминално

Кучето на убитата двойка край Негован заминава за Нигерия

Кучето на убитата двойка край Негован заминава за Нигерия

нигерияbig_1794

 

 

Кучето на убитите и нарязани Йордан и Марияна Атанасови е намерено и ще отпътува с дъщеря им Жанилина за Нигерия, пише „24 часа“.

 

 

Майсторите касапи Пламен Шляпашки и Георги Нанчев се смилиха над животното, след като жестоко убиха, нарязаха на парчета и изхвърлиха стопаните му до язовира в Негован.

 

 

 

След като пристигнала от Нигерия, дъщерята на бившия треньор по борба започнала да издирва животното. От самопризнанията на убийците станало ясно, че кучето е живо. Докато шофирали към язовира в Негован, за да изхвърлят бидоните с останките Шляпашки и Нанчев пуснали лабрадора. Намерил го собственик на автосервиз и го приютил.

 

 

 

Няколко дни след като убийците бяха заловени, близка на дъщерята на жертвите започва да търси лабрадора в групите във фейсбук. С нея се свързал човекът, който е намерил домашния любимец. После дъщерята на жертвите го прибрала и се подготвят документите за пътуването до чужбина, където ще бъде поверено на грижите на трите внучета на Йордан и Марияна Атанасови.

 

 

 

За това, че жертвите от Негован са имали бяло куче, съобщиха от МВР още преди да стане ясно кои са. Първо ги търсиха по дрехите, намерени до водоема. След това се разпространиха ключовете и каишката на кучето с информация, че вероятно хората са имали такова животно. Причината е, че по мъжките дрехи е намерен бял косъм от лабрадора.

 

 

 

Когато криминалистите са направили оглед в дома на жертвите, са намерили и паспорта на кучето. На 14 юли Шляпашки и Нанчев отиват да ремонтират терасата на възрастните хора, но ги убиват, за да търсят парите от продаден от тях друг имот в София.

Жертвата Йордан Атанасов СНИМКА: Би Ти Ви

 

 

След убийството на семейство Атанасови Пламен Шляпашки е искал да застреля и кучето, което е било в апартамента през цялото време. Нанчев обаче го спрял с думите: “Какво ти е направило животинчето?” Така кучето остава живо.

 

Цялата публикация ТУК

 

Петел

loading...
0
Криминално

More in Криминално

димо1566904502-vddd

Изплуваха още скандални новини за баровеца Флорината с разбития бардак на Слънчака

септември 8, 2019
88508

Спецсъдът на Бойко прекрати делото срещу Очите, нямало доказателства за престъпна дейност

септември 6, 2019
6181aac751700e1577682916b8fe10f8

Нова версия за смъртта на Иван Йорданов, прокуратурата започна проверка…

септември 5, 2019
mikov_prokuror

Топпрокурорът от ВПК Васил Миков – 2 пъти кандидат за главен прокурор, е намерен мъртъв в жилището си

септември 4, 2019
затворенаe64a8fa3b36b1c8d6a73e7c0522b275a97b35bc5

Трагедия! Намериха мъртъв изчезналия след парти Иван Йорданов

септември 2, 2019
big_1f8c

Ужас в кв. „Изток“: Дете намери 43-годишен строител, пребит до смърт в столична градинка

септември 1, 2019