Политика

ПИК шантажира Борислав Игнатов с нови снимки: Няма да ги пуснем, но се откажи от кметската надпревара!

ПИК шантажира Борислав Игнатов с нови снимки: Няма да ги пуснем, но се откажи от кметската надпревара!

 

пикScreenshot-2019-09-06-at-19.42.25

 

 

Нови, много по-ужасни и брутални снимки на годеницата на кандидат кмета на ДеБъ Борислав Игнатов са били получени в ПИК днес, съобщава самият сайт. И открито призовава кандидата да се откаже от кметската надпревара. Ето какво още публикува ПИК: 

 

 

Няма да ги пуснем, защото съзнаваме драмата на семействата и близките на Игнатов и приятелката му.

Но какво от това? Подателят ще ги прати и другаде, ще ги пусне в социалните мрежи, порно сайтовете и чатовете, платформите за снимки. Кой може да го спре, щом такива снимки има изобщо и тя доброволно е позирала за тях? Секс миналото й ще продлъжи да преследва и нея, и него.

 

 

Скандалното порно наследство ще поставя в бъдеще Борислав Игнатов в опасна зависимост на всяка обществена позиция, която заема, с рекет, шантаж или публично опозоряване. Затова пуснахме онези снимки и затова алармирахме.

 

 

 

Ние няма да пуснем новите снимки, защото напук на лицемерните вопли на хора с двойно дъно, постъпваме цивилизовано и винаги само в интерес на обществото. Вече разкрихме заблудата, какъвто е нашият дълг като медия, и показахме истината за морала на хората, които се представят за носители на нов висок морал и промяна в политиката. От повече няма нужда.

 

 

Стана ясно също, че снимките са десетки – изпратените ни днес нямат нищо общо с предишните. Новите са толкова брутални, че не могат дори да бъдат замъглени. Кой знае колко още има, къде са качени, дали няма и също толкова брутални видеа…

 

 

 

Честно казано, кадрите са отвратителни. Явно става дума за извращение, за физиологичен проблем, който трябва да се лекува. Нормален мъж едва ли би си взел тази почитаема госпожица за дама…

Затова призоваваме Борислав Игнатов да се оттегли, ако има чест.

 

 

Да покаже, че е казал истината, когато заяви, че държи на приятелката си. Ако е така, ще я извади от публичния контекст и ще й спести това унижение, ще сложи край на обществения интерес към двойката им.

 

 

Призоваваме го да спре кампанията именно заради „своето момиче“, защото оттук нататък той е вече зависим човек – нейното скандално сексуално минало ще застава винаги между тях и всяка публична позиция, която заема. Още по-лошо – тези снимки винаги и по всяко време могат да подлагат на съмнения за шантаж обществената му кариера. И е ясно, че достъп до тях явно има всеки, който реши…

 

 

 

Не бива г-н Игнатов да приема призива ни като рекет, защото ние сме взели твърдо решение, че повече снимки на Йорданка Михайлова няма да публикуваме. Това е човешки съвет към него как може да спре унижението, ако наистина се чувства толкова уязвен, колкото твърди. И защото виждаме, че последиците от тежкото й сексуално минало продлъжават да се разпространяват и по сайтове, и по електронни пощи и чатове.

 

Целият материал може да прочетете тук:

pik.bg

loading...
0
Политика

More in Политика

дарикbig_1300

Борисов: Моята работа е работа, а на другите им е празни приказки

декември 22, 2019
трифонf3a2c5d7d3e959808715d6a4d2d92769

Слави Трифонов бясно: Значи пожарникар може, а шоумен не може?!

декември 22, 2019
слабака20151018.fdcxcysgek

Слабаков: Само 6000 евро е заплатата на евродепутатите, не е това, което се тиражира

декември 22, 2019
Image_775476_500_0-1200x628-resize-quadrant(C)

Скандалът с охраната на Доган и Пеевски се оказа още по-голям

декември 21, 2019
fd267a2f417f60e75de47a4a33685c3c

Борисов: Некадърно управление доведе до кризата в Перник

декември 21, 2019
big_12d30

Корнелия Нинова: България се превърна в сметището на света

декември 21, 2019