ИНЦИДЕНТИ

Питбул нагриза малък домашен любимец пред очите на стопаните му

Питбул нагриза малък домашен любимец пред очите на стопаните му

 

питбулbig_5da9

 

Питбул нагриза малък домашен любимец в София пред очите на стопаните му. Кучето е агресивно и опасно не само за животните, а и за хората, става ясно от коментара на Laura Larson в социалната мрежа, пише Plovdiv24.com. Ето какво споделя младата жена за преживения ужас:

 

 

„Никога не съм си и помисляла, че някога такова нещо може да ни се случи! Направо думи нямам, с които да опиша болката! Но тъй като това не е единичен случай, нито за този човек и неговото куче, нито за много други като него. За това искам да споделя за да може да достигне до колкото се може повече хора и институции.

 

 

 

 

В събота привечер (31.08.2019г.) на ежедневната си разходка в кв. „Изгрев“ до горичката на бул. „Самоков“, нашите Роби и Томи бяха нападнати от кучето на този господин на снимката. Томи успя да се измъкне, но за съжаление Роби не успя и беше завлечен в гората. След борба и опит на мъжа на майка ми да ги спаси….. Не успява. Въпросният господин Иван собственика на питбул по-скоро насъсква умишлено кучето си срещу други кучета, котки, а се е случвало и на човек да скача да го хапе!

 

 

 

 

Пуска го нарочно да се разхожда свободно за да може да напада. Когато мъжът на майка ми удря по главата питбула, за да пусне Роби от устата си, (понеже той не е на ясно как се отваря уста на такова куче! ) собственика му започва да го дърпа с думите „Не ми бий кучето“. И съответно питбулът отива към горичката с малкия ни Роби в уста. Последствията ги виждате.

 

 

Всички, които ме познават знаят за моята любов към всички кучета (без значение дали са породисти или не). За това моят апел е да се насочи вниманието към човекът, който носи по-голямата вина за такива инциденти. В конкретния случай става въпрос за господина от снимката – Иван Прибиловски, на когото такива действия и случки не са му прецедент, а ежедневие.

 

 

Този случай не е първият и ако не се вземат мерки от съответните органи, ще има още такива случаи. За това търся гласност и отзвук за да има и действие, защото всички знаем, че то се случва само когато има гласност в интернет пространството.“

 

Петел, фейсбук

loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

big_1b12

Натръшканите митничари на Калотина вземали 10 евро, ако бързаш, 100 – ако си съмнителен

февруари 7, 2020
fcc722537760141cc86f8fdfc8fa42e1

Защо бе убит букмейкърът Йордан Динов и кой е неговият екзекутор?

февруари 6, 2020
avtomobil-otnese-i-hvarli-vav-vazduha-289

Автомобил отнесе и хвърли във въздуха пешеходец в Пловдив! ВИДЕО

февруари 6, 2020
издирват1580991697-izdirvat-bashta-i-sin-tragnali-predi-2-094

Ето кои са бащата и синът, изгубени под връх Ботев в бурята, връзка с тях няма, драмата е неописуема!

февруари 6, 2020
tejka-zima-vryhletq-bylgariq-49332

Ситуацията е драматична: България осъмна под преспи в снежен капан, викат армията на помощ!

февруари 6, 2020
980x551_1580803901

Жена наръга с нож и уби мъжа си, казал й, че „яденето не струва“!

февруари 4, 2020