ИНЦИДЕНТИ

Питбул нагриза малък домашен любимец пред очите на стопаните му

Питбул нагриза малък домашен любимец пред очите на стопаните му

 

питбулbig_5da9

 

Питбул нагриза малък домашен любимец в София пред очите на стопаните му. Кучето е агресивно и опасно не само за животните, а и за хората, става ясно от коментара на Laura Larson в социалната мрежа, пише Plovdiv24.com. Ето какво споделя младата жена за преживения ужас:

 

 

„Никога не съм си и помисляла, че някога такова нещо може да ни се случи! Направо думи нямам, с които да опиша болката! Но тъй като това не е единичен случай, нито за този човек и неговото куче, нито за много други като него. За това искам да споделя за да може да достигне до колкото се може повече хора и институции.

 

 

 

 

В събота привечер (31.08.2019г.) на ежедневната си разходка в кв. „Изгрев“ до горичката на бул. „Самоков“, нашите Роби и Томи бяха нападнати от кучето на този господин на снимката. Томи успя да се измъкне, но за съжаление Роби не успя и беше завлечен в гората. След борба и опит на мъжа на майка ми да ги спаси….. Не успява. Въпросният господин Иван собственика на питбул по-скоро насъсква умишлено кучето си срещу други кучета, котки, а се е случвало и на човек да скача да го хапе!

 

 

 

 

Пуска го нарочно да се разхожда свободно за да може да напада. Когато мъжът на майка ми удря по главата питбула, за да пусне Роби от устата си, (понеже той не е на ясно как се отваря уста на такова куче! ) собственика му започва да го дърпа с думите „Не ми бий кучето“. И съответно питбулът отива към горичката с малкия ни Роби в уста. Последствията ги виждате.

 

 

Всички, които ме познават знаят за моята любов към всички кучета (без значение дали са породисти или не). За това моят апел е да се насочи вниманието към човекът, който носи по-голямата вина за такива инциденти. В конкретния случай става въпрос за господина от снимката – Иван Прибиловски, на когото такива действия и случки не са му прецедент, а ежедневие.

 

 

Този случай не е първият и ако не се вземат мерки от съответните органи, ще има още такива случаи. За това търся гласност и отзвук за да има и действие, защото всички знаем, че то се случва само когато има гласност в интернет пространството.“

 

Петел, фейсбук

loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

кланетоbig_1124

Любовен триъгълник в Костенец завърши с жестока смърт, причината – бременната Диди

октомври 14, 2019
chicago-apartment-shooting-chicago-suntimes

Първи СНИМКИ на загиналите българи при стрелбата в Чикаго, убиецът е 67-годишен поляк

октомври 14, 2019
31_4(3)_ 559x 893

Страшна касапница с 6 жертви край Казанлък! Първа информация кои са загиналите и кой е виновен! СНИМКИ

октомври 14, 2019
640_1570817592

Вижте СНИМКИ от това, което сътвориха 5 хлапетата на „Хемус“ минути, след като Борисов си тръгна оттам

октомври 13, 2019
ългариbig_116a4

Четирима българи застреляни в Чикаго, пета жертва се бори за живота си

октомври 13, 2019
полисbig_494

Скандален обрат: Насилената 13-годишна в Разлог редовно „гостувала“ на единия от старците, давал й пари

октомври 13, 2019