Русия

Русия обича България: Мария Захарова и Наталия Поклонская защитиха българския народ от безумията на МВнР!

Русия обича България: Мария Захарова и Наталия Поклонская защитиха българския народ от безумията на МВнР!

orig-1555585944b2784a8fbaa2bf7233ec3779a5f9e181

 

 

 

На брифинг преди няколко дни, Мария Захарова разобличи ролята на Запада като основен поръчител на русофобските изстъпления, че СССР, Русия и Червената армия не били освободили Европа от фашизма. И защити българския народ. Същото направиха Наталия Поклонская и Владимир Джабаров в свои категорични изказвания.

 

 

 

 

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова подчерта недвусмислено, че българският народ в своето огромно мнозинство знае истината и твърдо подкрепя факта, че СССР и легендарната Червена армия са тази невероятна сила, която спря настъплението на германските пълчища и обърна хода на войната. Именно СССР и Русия като правоприемник на Съветския съюз, дадоха десетки милиони жертви във Великата отечествена война. И именно те, а не Запада, освободиха народите на Европа от фашисткото мракобесие. Затова, продължи Мария Захарова, сега с пълно право Руската федерация разкрива истината на днешното младо поколение. Истината, която Запада се мъчи да скрие под булото на лъжи и фалшификации на историческите факти.

 

 

 

 

 

Коментар по темата направи и депутатът от Държавната дума на Русия Наталия Поклонская. Във връзка с изявлението на българското външно министерство, чиито дипломати поискаха от Руската федерация да се откаже от формулировката, че Русия е донесла „освобождението на Европа“, Наталия Поклонская заяви в прав текст, че това са твърдения на хора, които волно и ли неволно защитават нацизма. Според бившия прокурор на Крим, само „провокатори и слуги на Запада“ могат да се усъмнят в решаващата роля на Червената армия за победата над Германия и освобождението на Европа от фашизма.

 

 

 

На своята страница в социалната мрежа «ВКонтакт» Наталия Поклонская добави, че заявлението на българското МВнР е „глупаво и провокативно“. И в никакъв случай не отразява мнението на българския народ.

 

 

 

По думите на Наталия Поклонская, жителите на България, за разлика от политиците, „отделят истината от лъжите, които заливат света от високите трибуни на „ ораторите “. А българският народ никога не е вярвал и никога няма да повярва на западните лъжи. Нито ще приеме изкривяването на историческата истина.

 

 

 

 

Руският сенатор Владимир Джабаров също заяви, че въпреки усилията на Запада и някои русофобски кръгове в правителството на България, българският народ не приема лъжите на МВнР и открито заявява, че именно Червената армия е донесла освобождението на България и Европа от фашисткото мракобесие. Много българи, заявява Джабаров, са участвали във Великата отечествена война в състава на Червената армия. Още повече са се сражавали против фашизма на територията на България, а след освобождението на страната, българската армия с голям ентусиазъм участвала в сраженията на Червената армия против агресорите.

 

 

 

 

Нека помним и никога да не забравяме, че нашите руски братя винаги са обичали България и българския народ. И винаги са помагали за благоденствието на нашата родина. Няма друга страна на света, която е жертвала и своите синове и своите ресурси за благото на България. А що се отнася до „дипломатите“ от МВнР, да Мария Захарова ги насоли здраво. И така им се пада!

Автор Иво Македонски, istinata.net

loading...
Русия

More in Русия

putin-darjim-koronavirusa-pod-kontrol-1

Путин: Държим коронавируса под контрол

април 19, 2020
92780-560x315-trim(111,0,783,504)

Кремъл отложи парада на 9 май след призив на руски ветерани от войната към Путин

април 16, 2020
prizovaha-putin-da-otmeni-parada-1

Ветерани от войната призоваха Путин да отмени парада

април 15, 2020
v-rusiia-zapochnaha-da-lekuvat-426

В Русия започнаха да лекуват коронавирус по нов начин

април 9, 2020
русия768x432

Москва обмисля наказания за премахване на паметници на съветските воини в чужбина

април 9, 2020
putincropped

Путин: Всички в Русия са станали вирусолози

април 7, 2020